Ένα νέο κεφάλαιο της θηλυκότητας ξεκίνησε

Ένα νέο κεφάλαιο της θηλυκότητας ξεκίνησε

Έντονες, λαμπερές αλλά κυρίως ματ υφές στο μακιγιάζ από τη Chanel.

Φέτος, οι υφές μοιάζουν να αλλάζουν. Μπορεί όχι συνολικά, αλλά σε μεγάλο μέρος του μακιγιάζ έχουν εισχωρήσει ματ υφές σε διάφορα προϊόντα για τα χείλη, τα μάτια, την επιδερμίδα αλλά και τα νύχια.

Η Chanel με το κραγιόν Rouge Allure Velvet και το Τop Coat Velvet, ενστερνίζεται αυτήν την τάση. Περνώντας το συγκεκριμένο top coat πάνω από το βερνίκι της Chanel στο χρώμα που επιθυμείτε, δίνεται αυτόματα μία ματ όψη στο τελικό αποτέλεσμα.

Το δυνατότερο σημείο της κολεξιόν αυτής όμως, είναι το κραγιόν Rouge Allure Velvet. Το χρώμα που δίνει είναι δυνατό με ένταση και μία ματ λάμψη που αλλάζει τα δεδομένα. Δεν θα το περιμένατε ότι ένα ματ κραγιόν μπορεί να κάνει τα χείλη τόσο λαμπερά, αλλά συμβαίνει. Η σύνθεση του είναι ιδιαίτερα άνετη στα χείλη και καταφέρνει να επαναπροσδιορίσει το ματ χρώμα στα χείλη, δημιουργώντας πολύ επιβλητικές αποχρώσεις.

Ο Peter Philips, Creative Director του Chanel Makeup, είπε «Δημιούργησα ένα ματ κραγιόν, γιατί σκέφτηκα ότι θα ήταν μία πρόκληση να δημιουργήσω ένα άνετο κραγιόν που θα δίνει λαμπερό ματ αποτέλεσμα. Αυτές οι ποιότητες δεν πάνε πάντα χέρι-χέρι, αλλά καταφέραμε να το επιτύχουμε και να το εγγυηθούμε με το Rouge Allure Velvet. Αγαπώ τα χείλη που είναι έντονα βαμμένα και ματ. Είναι πολύ δραματικό, σοφιστικέ look που κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν. Όπως το βελούδο, ήθελα να είναι άνετο, έντονο και ματ, ενώ μοιάζει να λάμπει από το εσωτερικό του».

Και συνέχισε με τη συμβουλή του για τον τρόπο εφαρμογής του: «Ο καλύτερος τρόπος για να το απλώσετε είναι να σχηματίσετε το περίγραμμα των χειλιών με ένα lip liner και στη συνέχεια να τα γεμίσετε με το κραγιόν αφού έχετε απαλά ταμπονάρει τα χείλη με ένα χαρτομάντιλο για να βελτιώσετε το κράτημα του».

Πρόκειται πράγματι για μία άλλη θεώρηση της θηλυκότητας, για ένα καινούριο κεφάλαιο που ανοίγεται και έχει πολλά ακόμη να πει. Ας δούμε, αν θα αγαπηθεί όσο περιμένουμε.