Εξαφανίστε τα νύχια σας

Εξαφανίστε τα νύχια σας

Επιλέξτε ένα βερνίκι νυχιών στο χρώμα του δέρματος και αναδείξτε τα δάχτυλα σας.

Σκεφτείτε τι κάνει το γαλλικό μανικιούρ: Δείχνει ό τι έχετε νύχια! Τονίζει το λευκό μέρος (το tip) και μοιάζει να θέλει να φωνάξει «Έχω νύχια». Ε, λοιπόν, αυτό το ξέρετε και το ξέρουν όλοι. Μην καταβάλλετε τόση προσπάθεια να το τονίσετε. Αν μη τι άλλο, είναι κάπως ξεπερασμένο.

Τώρα είναι καλύτερα να εξαφανίσετε τα νύχια σας! Τι εννοούμε; Να επιλέξετε να κάνετε μανικιούρ με ένα βερνίκι νυχιών στο χρώμα του δέρματος σας, πράγμα που θα δημιουργήσει μία εικόνα ενιαία με τα δάχτυλα σας και θα «σβήσει» την εικόνα των νυχιών.

Το εφέ που δημιουργεί αυτό το μανικιούρ είναι να φαίνονται πολύ μακριά τα δάχτυλα σας –αφού δεν υπάρχει πλέον διαχωρισμός ανάμεσα στα νύχια και τα δάχτυλα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση για σας. Μην βάλετε πιο σκούρο βερνίκι από την επιδερμίδα σας, όσο πλησιάζετε προς την άκρη των δακτύλων πρέπει να γίνεται πιο ανοιχτό το χρώμα για να μακραίνει η τελική εικόνα.

Ένα ακόμη θετικό σε αυτό το look των νυχιών, είναι ότι μπορείτε να το κάνετε μόνες σας, αφού ο βαθμός δυσκολίας της εφαρμογής του είναι μικρός. Ακόμη, κι αν ξεφύγετε κάπως το χρώμα δεν θα σας προδώσει και δεν θα δημιουργήσει μουτζούρες.