Mια υπέροχη εμφάνιση από την Charlize Theron

Mια υπέροχη εμφάνιση από την Charlize Theron

Η Charlize Theron έκανε μία εμφάνιση στο The Gotham Independent Film Awards, που αποθέωσε την απλότητα με τις σικάτες επιλογές της.

Τα μαλλιά της Charlize Theron ήταν πιασμένα σε ένα "πρόχειρο" up-do που θύμιζε μπανάνα, αλλά χωρίς να ολοκληρώνει το γύρισμα των μαλλιών μέχρι το τέλος. Μάλιστα, κάποιες από τις φουρκέτες δεν ήταν κρυμμένες καλά και ξεπρόβαλλαν σε σημεία, χωρίς όμως αυτό να αφαιρέσει στο ελάχιστο από το τελικό καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Ακολουθώντας την τάση που θέλει τις κορδέλες να βγαίνουν σε επίσημες εμφανίσεις, είχε ένα μαύρο κορδελάκι δεμένο στο πίσω μέρος στη βάση του κεφαλιού. Αυτό διαχώριζε τα μαλλιά μπροστά δίνοντας όγκο στη γραμμή αμέσως μετά από αυτό και προς την κορυφή των μαλλιών.

Το μακιγιάζ άφηνε το δέρμα της να φαίνεται και αναδείκνυε σημεία με γυαλάδες. Τα μάτια της είχαν σκιές σε απαλούς καφέ τόνους που έσβηναν μέσα στο δέρμα δίνοντας την ψευδαίσθηση του άβαφου, ενώ ακόμη και οι βλεφαρίδες της κράτησαν αυτή τη φυσική γραμμή, χωρίς καμία υπερβολή. Καλοσχηματισμένα φρύδια, λίγο ρουζ και ένα έντονο μοβ-φούξια κραγιόν με δυνατές γυαλάδες έδιναν το χρώμα με τα χείλη να ξεχωρίζουν και να αποτελούν το χαρακτηριστικό του look της.

Τα νύχια της, τέλος, τόσο στα πόδια όσο και στα χέρια ακολούθησαν κλασικές επιλογές του χειμώνα σε σκούρο μπορντό που τόνιζε το λευκό της δέρμα. Ένα σύνολο επιλογών που πολλές μπορεί να μην το τολμούσαν, αλλά αποδεικνύεται ότι κάποια πράγματα μπορεί να φαίνονται αταίριαστα, όμως αυτά είναι που δίνουν τελικά το καλύτερο αποτέλεσμα σε εμφανίσεις με χαρακτήρα.