Τα πιο σέξι χείλη για τις εορταστικές σας εμφανίσεις

Τα πιο σέξι χείλη για τις εορταστικές σας εμφανίσεις

Αν σας είναι δύσκολο να αποχωριστείτε τα πιο ζουμερά, φωτεινά χρώματα του ροζ και του φούξια γαι τις βραδιές που έρχονται, ηρεμήστε! Δε χρειάζεται.  

Μπορεί να είναι στη μόδα τα σκούρα κραγιόν, ακόμη και τα nude κραγιόν, αλλά η μεγάλη σας αγάπη είναι τα έντονα ροζ και φούξια ζουμερά χείλη και με αυτά μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκπληκτικές, χειμερινές και γιορτινές εμφανίσεις.

Είναι σαφέστατα η διαφορετική, εναλλακτική άποψη για όσες γυναίκες βάζουν πάνω απ' όλα τη θηλυκότητα και την συνδυάζουν με την παιδικότητα τους, αφού σε αυτά τα χρώματα δείχνουν πάντα μία προτίμηση οι μικρότερες ηλικίες. Η ανέμελη πλευρά σας αναδεικνύεται και η χαρά ζωγραφίζεται στο πρόσωπο σας.

Ακόμη, κι αν το έχετε συνδέσει με τους πιο θερμούς μήνες θα δείτε ότι μπορεί να είναι ένα ξεχωριστό στοιχείο στην εμφάνιση σας, που κατά τα άλλα δεν θα έχει χρώματα στο μακιγιάζ, με αποτέλεσμα να μοιάζει το ιδανικό χρώμα στα χείλη και να φωτίζει όλο το look.

Glossy, ματ, πιο ροζ, φούξια ή μοβ, μαζί με lip-gloss ή μόνο του. Αποφασίστε πως το θέλετε και φορέστε το. Celebrity όπως οι Amber Heard, Jane Levy, Sophia Bush, Emma Stone, Cheryl Cole, Kourtney Kardashian, Michelle Williams, Natalia Vodianovam Nicki Minaj, Molly Sims, Rashida Jones και η Charlize Theron το προτίμησαν με επιτυχία.