Χριστουγεννιάτικα ψώνια σήμερα για καλό σκοπό

Χριστουγεννιάτικα ψώνια σήμερα για καλό σκοπό

Κάντε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας από την Kiehl's σήμερα στο Hondos Center Κολωνάκι και βοηθήστε τον Πρότυπο Ξενώνα Θεραπείας και Αποκατάστασης για το Κακοποιημένο και Παραμελημένο Παιδί, SOS ΕΛΙΖΑ.

Σήμερα (20-12) το απόγευμα είναι η κατάλληλη στιγμή να βρεθείτε στο Hondos Center Κολωνάκι (Μέρλιν 6) και να πάρετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα για φίλους, συγγενείς αλλά και τον εαυτό σας από την KIehl's. Θα σας εξυπηρετήσουν οι «φίλοι» της Kiehl's που γίνονται πωλητές από τις 16:00 έως τις 20:00 για να βοηθήσουν στο σκοπό αυτής της ενέργειας της Kiehl's.

Ποιος είναι αυτός; Να προσφέρουν όλα τα έσοδα της συγκεκριμένης μέρας στο corner της στο Ηondos Center Κολωνάκι, στον Πρότυπο Ξενώνα Θεραπείας και Αποκατάστασης για το Κακοποιημένο και Παραμελημένο Παιδί, SOS ΕΛΙΖΑ. Με ένα χριστουγεννιάτικο party, λοιπόν, η Kiehl's φροντίζει ακόμη μία φορά να προσφέρει έργο στην κοινότητα που δραστηριοποιείται.

Επιλέξτε μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, τον Αλέξανδρο Παρθένη, τον Άλεξ Καββαδία, την Ελένη Ψυχούλη, το Βασίλη Καλλίδη, τη Μάρα Δεσύπρη, τη Μίνα Μπιράκου, τη Ντορέτα Παπαδημητρίου, το Γιώργο Καραμίχο τα αγαπημένα σας προϊόντα της Kiehl's, καθώς όλοι γίνονται πωλητές της Kiehl's για μία μέρα! Όχι μόνο θα περάσετε όμορφα, θα κάνετε τα ψώνια σας σε ένα υπέροχο κλίμα αλλά θα έχετε βοηθήσει έμπρακτα τα κακοποιημένα παιδιά και αν μην τι άλλο, αυτό είναι το νόημα των Χριστουγέννων.

Ο Ξενώνας SOS ΕΛΙΖΑ φιλοξενεί βρέφη και νήπια έως 5 ετών λειτουργώντας για τα παιδιά αυτά με πολλαπλούς τρόπους: άμεση προστασία από περαιτέρω κακοποίηση ή παραμέληση, ενδελεχή διάγνωση έτσι ώστε να εκτιμηθεί η δυνατότητα της οικογένειας να φροντίσει καλύτερα το παιδί, σύνθετη θεραπευτική παρέμβαση, νομική κάλυψη για το συμφέρον του παιδιού, ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η παρέμβαση αυτή, μοναδική στην Ελλάδα, έχει μια πρόσθετη αξία: την αποφυγή της εισαγωγής των παιδιών αυτών σε ιδρύματα παιδικής προστασίας, συχνά μέχρι την ενηλικίωσή τους, με ότι αυτό σημαίνει για τη μετέπειτα ζωή τους. Οι λόγοι εισαγωγής στον Ξενώνα μπορεί να είναι σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, σεξουαλική παραβίαση, εγκατάλειψη, μητρική ανεπάρκεια ή σοβαρή παραμέληση.

Η οργάνωση, στήριξη και λειτουργία του SOS ΕΛΙΖΑ πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και από την έναρξη της λειτουργίας του, τον Ιανουάριο 2009, ο Ξενώνας έχει φιλοξενήσει συνολικά 14 παιδιά (ηλικίας από 3 μηνών μέχρι 7 ετών), από τα οποία τα 7 έχουν ήδη αποκατασταθεί σε μόνιμο οικογενειακό περιβάλλον μέσω υιοθεσίας, μακρόχρονης αναδοχής, φιλοξενίας στα Παιδικά Χωριά SOS, κτλ.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.eliza.org.gr