Το κοντό καρέ της Cameron Diaz

Το κοντό καρέ της Cameron Diaz

Η Cameron Diaz έκοψε τα μαλλιά της, κάνοντας αλλαγή για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες.

Όχι ότι δεν την έχουμε ξαναδεί με κοντό καρέ κάπως ατημέλητο, ώστε να ταιριάζει στο στυλ του χαρακτήρα και της ζωής της, -θυμηθείτε πόσο αγαπά το surf-, αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε. Μιλάμε για την Cameron Diaz, που έκοψε τα μακριά μαλλιά της, υιοθετώντας κοντό μονοκόμματο καρέ. Αν θυμάστε ήδη από το Νοέμβριο τα είχε κόψει στο ύψος των ώμων, και προφανώς αυτό ήταν το βήμα για να ολοκληρώσει την αλλαγή της αυτές της μέρες που εμφανίστηκε στη Hawaii με καλοκαιρινή διάθεση και look.

Και δεν ήταν η μόνη αλλαγή, αφού φυσικά και έμεινε στη γκάμα του ξανθού, αλλά προτίμησε να πάει χρησιμοποιήσει «υπερξανθιστικό» και να αφήσει τη μέχρι πρότινος τεχνική που άφηνε τις ρίζες της πολύ πιο σκούρες δίνοντας βάθος στο κούρεμα και το χτένισμα της. Φαίνεται ότι κράτησε μικρή διαφορά αυτή τη φορά ανάμεσα στη ρίζα και το μήκος της τρίχας της, αλλά φυσικά η εξέλιξη τους είναι αυτή που θα δείξει αν θα παραμείνει ολόξανθο ή θα αποκτήσει το γνωστό «σβήσιμο» προς τη ρίζα, όπως συνηθίζει.

Τα μακριά μαλλιά, μάλλον έκαναν το πρόσωπο της να δείχνει πιο μακρύ και λεπτό, ενώ το κοντό καρέ δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι πιο στρογγυλοπρόσωπη. Μάλλον την προτιμάμε με τα προηγούμενα μαλλιά, αλλά ας περιμένουμε λίγο να δούμε πως θα επιλέξει να τα χτενίζει, τι στυλ θα τους δίνει και αν τελικά θα κρατήσει αυτή την αλλαγή ή θα γυρίσει στα μακριά μαλλιά.