Η Olivia Wilde με «νέα» μαλλιά

Η Olivia Wilde με «νέα» μαλλιά

Πιο κοντά, πιο γλυκά, πιο ενιαία. Είναι τα μαλλιά της Olivia Wilde που πολλές θα δείξετε στον κομμωτή σας.

Η Olivia Wilde μάλλον χαίρεται πολύ που έκοψε τα μαλλιά της και τα «κουνάει» λες και παίζει σε διαφήμιση για σαμπουάν! Η αλήθεια είναι ότι αυτή η κίνηση των μαλλιών είναι από γυρίσματα, αλλά αυτό δεν αναιρεί τη χαρά της για την αλλαγή του μήκους τους.

Πριν λίγες ημέρες άλλαξε το στυλ τους σε κόψιμο αλλά και χρώμα. Το μήκος τους -μέχρι την πλάτη- μειώθηκε μέχρι τους ώμους, αλλά κατά τα άλλα το στυλ τους μπροστά παρέμεινε το ίδιο με την κλασική της σικάτη φράντζα που την χαρακτηρίζει, είτε τα έχει ελεύθερα, είτε τα μαζεύει σε κότσους. Αυτό είναι και ένα καλό πέρασμα σε διαφορετικά μήκη και στυλ χωρίς να φαντάζει μεγάλη και σοκαριστική αλλαγή. Αν θέλετε κι εσείς να αλλάξετε το μήκος μην πειράζετε ό,τι βλέπετε όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη. Θα σας είναι πολύ πιο εύκολο με αυτό τον τρόπο να δεχτείτε την αλλαγή!

Το χρώμα της αντίστοιχα έχει αλλαγή, αλλά ήπια επίσης. Πριν είχε υιοθετήσει την τάση των ombre hair –που πάνε από σκούρα στη βάση σε ανοιχτά στις άκρες- ενώ τώρα έχει γλυκάνει το χρώμα τους συνολικά μειώνοντας μεν την μεγάλη αντίθεση, διατηρώντας όμως μία μικρή διαβάθμιση στο χρώμα που δίνει πιο πολύ κίνηση και ζωντάνια σε σχέση με ένα απλό καστανό. Συνολικά, θα λέγαμε ότι είναι από τις πιο ήπιες αλλαγές μαλλιών, που κάνουν όμως τελικά πιο ανάλαφρο το look. Το κούρεμα μάλλον είναι της εποχής!