Ο make-up artist και hair stylist Δημήτρης Σταματίου άλλαξε το χρώμα της Μαρίας Λουΐζας Βούρου

Ο make-up artist και hair stylist Δημήτρης Σταματίου άλλαξε το χρώμα της Μαρίας Λουΐζας Βούρου

Ombre νεανικά ανάλαφρα μαλλιά για την Μαρία Λουΐζα Βούρου.

«Συζητούσαμε την πιθανότητα να κάνουμε μία αλλαγή στα μαλλιά της, μιας και ήθελε να αλλάξει την εικόνα της, αλλά δεν είχαμε αποφασίσει ότι θα κάνουμε το συγκεκριμένο χρώμα ή την συγκεκριμένη τεχνική, την ombre που είναι ρίζα καστανή με πιο ανοιχτές άκρες» λέει ο Δημήτρης Σταματίου για την αλλαγή της Μαρίας Λουΐζας Βούρου και συνεχίζει «συζητήσαμε και για χάλκινο, για κόκκινο, για ξανθό αλλά και για πιο σκούρο. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι θα κάναμε κάποια αλλαγή».

«Τελικά, όταν ξεκινήσαμε αποφασίσαμε το συγκεκριμένο –ombre- γιατί είναι μία τάση που φέτος είναι στην κορύφωση της πλέον, και επιπλέον η Μαρία Λουίζα είναι ένα πρόσωπο φρέσκο και ωραίο και αυτά τα μαλλιά την κάνουν ακόμη πιο δροσερή» λέει ο Δημήτρης και συνεχίζει «Αυτό το χρώμα και στυλ μαλλιών δεν την αναγκάζει να είναι πάντα βαμμένη από το πρωί για παράδειγμα. Δεν σε δεσμεύει σαν χρώμα! Είναι ήδη φωτεινό από μόνο του και δεν χρειάζεται να βάζεις πολλά πράγματα στο πρόσωπο σου, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με τα κόκκινα μαλλιά που απαιτούν και το αντίστοιχο μακιγιάζ στο πρόσωπο για άρτια εμφάνιση».

«Κάποια άλλη αλλαγή δεν κάναμε στο κούρεμα. Διατήρησε το στυλ της, τα φιλαριστά μαλλιά που δίνουν τον όγκο και ταυτόχρονα τα κάνει να φαίνονται πιο ατημέλητα» συμπληρώνει ο make-up artiist και hair stylist Δημήτρης Σταματίου.

Η ίδια η Μαρία Λουΐζα Βούρου λέει «Ο Δημήτρης Σταματίου μου έχει κάνει τα πιο ωραία μαλλιά του κόσμου!» Εμείς συμφωνούμε. Εσείς;