Τα γκρι μαλλιά μπορούν να είναι υπέροχα

Τα γκρι μαλλιά μπορούν να είναι υπέροχα

H Marina and the Diamonds έχει τα πιο όμορφα γκρι μαλλιά με τον καλύτερο «χειρισμό» τους.

Όταν τα γκρι μαλλιά γίνονται και «φοριούνται» σωστά, τότε μπορεί να είναι ένα από τα πιο όμορφα trend ομορφιάς. Αυτό αποδεικνύει η Ελληνο-Ουαλή Μαρίνα Διαμάντη - Marina and the Diamonds.

Τα μαλλιά της έχουν αυτό το σταχτί χρώμα που θα μπορούσε να είναι μουντό, όπως συμβαίνει με τα γκρι, και να ρίχνει τα χαρακτηριστικά και τα χρώματα της. Ο τρόπος, όμως, που το χειρίζεται είναι ο ενδεδειγμένος. Το πιο δυνατό σημείο είναι το φούξια κραγιόν της που είναι στα όρια του φλούο και ταιριάζει απόλυτα με τα μαλλιά της. Η αντίθεση της έντασης των χρωμάτων δημιουργεί βάθη, τονίζει τα χείλη της και κάνει το ανάγλυφο του προσώπου απολύτως εμφανές.

Το έντονο κραγιόν, λοιπόν, είναι το απαραίτητο στοιχείο, αν αποφασίσετε να «σβήσετε» τα μαλλιά σας. Η Μαρίνα, ωστόσο, δεν αρκείται στο κραγιόν. Ζωντανό ροζ στα μήλα και μαύρες γραμμές eyeliner δίνουν όγκο και στα υπόλοιπα σημεία του προσώπου της. Στα νύχια, επίσης, επιλέγει ένα παλ βεραμάν που ακολουθεί την ίδια γραμμή και ολοκληρώνει το look της.

Όσο για τα χρώματα που έχει επιλέξει στα ρούχα της, το baby pink κάνει απλά το συνδυασμό –ειδικά με το σκουφάκι- τέλειο.