Βάλε την κορδέλα σου όπως οι celebrity στα Golden Globes

Βάλε την κορδέλα σου όπως οι celebrity στα Golden Globes

Για όλα τα μαλλιά υπάρχει η αντίστοιχη κορδέλα.

Όλο και πιο πολύ φοριέται η κορδέλα! Το είχαμε πει ότι ήρθε για να μείνει και αποδεικνύεται κάθε φορά με τις εμφανίσεις που κάνουν οι λαμπερές celebrity. Η τελευταία εκδήλωση όπου οι κορδέλες φορέθηκαν με μεγάλη επιτυχία ήταν τα Golden Globes.

Τρεις από τις πιο όμορφες παρουσίες, η Charlize Theron, η Michelle Williams και η Jaime King, προτίμησαν το look κορδέλα στα μαλλιά η κάθε μία με διαφορετικό τρόπο και στυλ, και ήταν όλες τους υπέροχες.

Η Charlize Theron που έχει δείξει την προτίμηση της κι άλλη φορά σε αυτό το στυλ, μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα χαλαρό updo στο πλάι και κάτω στο κεφάλι- ο καινούριος τρόπος που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία- με χωρίστρα στο πλάι και φράντζα και πάνω από αυτά έβαλε μία απαστράπτουσα φαρδιά κορδέλα-στέκα που αντανακλούσε τα φώτα.

Η Michelle Williams με τα υπέρκομψα κοντά της μαλλιά, κράτησε το κλασικό της χτένισμα με την κλίση προς τα εμπρός, βάζοντας από πάνω μία μαύρη-μπλε κορδέλα με ένα διακριτικό αλλά μεγάλο διακοσμητικό στο πλάι.

Η Jaime King αντίστοιχα, έκανε μία χωρίστρα στη μέση, μάζεψε τα μαλλιά της πολύ φρέσκα και νεανικά και από πάνω έβαλε μία λεπτή χρυσή-μπρονζέ κορδέλα-λαστιχάκι που θυμίζει κάπως κοτσίδα, δίνοντας αυτή την αίσθηση σε όλο το χτένισμα.