Όταν η περιποίηση της επιδερμίδας γίνεται καλύτερη

Όταν η περιποίηση της επιδερμίδας γίνεται καλύτερη

H That's Better Skincare Solutions είναι η νέα σειρά ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα που θα αγαπήσετε για πολλούς λόγους.

H That's Better Skincare Solutions είναι μία Ελληνική σειρά, που έχει σαν βασικό συστατικό το acai berry, το οποίο είναι γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων είναι η απλή, άμεση και χαρούμενη επικοινωνία τους, που δείχνει από το όνομα ακόμη ποια είναι η χρήση τους, η οποία συνήθως δεν περιορίζεται σε μία μόνο δράση.

Μπορείτε να βρείτε ένα λάδι-ντους που κάνει το ξύρισμα παιχνίδι, το Brave & Shave, το λάδι Dream On για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, την κρέμα για το πρόσωπο και τα μάτια Plump & Go ή το πολυβιταμινούχο ξηρό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά Flakes No More!

Όλα τα προϊόντα είναι ήπια, αποτελεσματικά και πρακτικά ενώ οι τιμές τους είναι πολύ συμφέρουσες. Έχουν σχεδιαστεί εξ' αρχής από τους ανθρώπους που γνωρίζουν τις ανάγκες των γυναικών μέσα από το χώρο του φαρμακείου και σαν φυσικό επακόλουθο εκεί θα τα βρείτε: στο δίκτυο φαρμακείων Advance Pharmacies. Αναζητήστε το κοντινότερο σε εσάς στο www.advancepharmacies.gr