O hair stylist Βασίλης Στρατηγός μιλάει για τα κοντά μαλλιά τότε και τώρα

O hair stylist Βασίλης Στρατηγός μιλάει για τα κοντά μαλλιά τότε και τώρα

Τα κοντά μαλλιά έχουν επανέλθει δυναμικά και έχουν τους λόγους τους.

«Τα κοντά μαλλιά είναι συνήθως τα μαλλιά που βλέπουμε σπανιότερα σε γυναίκες. Τα προτιμούν συνήθως γυναίκες μεγαλύτερη ηλικίας ή γυναίκες που θέλουν απλά την ευκολία τους και που δε θέλουν να πηγαίνουν συχνά κομμωτήριο για styling. Τα τελευταία χρόνια, όμως, τα προτιμούν όλο και πιο πολύ γυναίκες μικρής ηλικίας» παρατηρεί ο hair stylist Βασίλης Στρατηγός.

«Τα κοντά μαλλιά δεν θεωρούνται σέξι από την πλειοψηφία των ανδρών και αυτό είναι όντως μία αλήθεια, αλλά παρόλα αυτά τα κοντά μαλλιά μπορούν να είναι σέξι!» εξηγεί ο Βασίλης. «Υπήρχαν γυναίκες που είχαν κοντά μαλλιά και ήταν σύμβολα του σεξ: Marilyn Monroe, Mia Farrow, Gina Lollobrigida, Sophia Loren, Claudia Cardinale, Raquel Welch και άλλες».

«Τα κοντά μαλλιά απλά απαιτούν συχνότερες επισκέψεις στο κομμωτήριο για να μην χάνουν τη φόρμα τους και ίσως εξυπνότερο styling για να είναι σέξι και ενδιαφέροντα. Ανάλογα τον τύπο της κάθε γυναίκας μπορούν να είναι χτενισμένα από sleek έως και με όγκο, ανάλογα τι πάει στην καθεμία» λέει ο Βασίλης και συνεχίζει «Έχουμε δει πολύ όμορφα κοντά χτενίσματα από τις Evan Rachel Wood, Michelle Williams, Carey Mulligan, Sami Gayle, Tilda Swinton και κάποιες ακόμη celebrity στις μέρες μας»

«Επίσης, τα κοντά μαλλιά είναι μία εξαιρετική επιλογή σε γυναίκες που έχουν άσπρα ή γκρι μαλλιά και δεν θέλουν να τα βάφουν» καταλήγει ο Βασίλης.