Μία καινοτομία ακόμη από την Κορρές

Μία καινοτομία ακόμη από την Κορρές

Μία καινούρια σειρά μαλλιών με έμφαση στη φυσική άμυνα και στην υγεία τόσο του τριχωτού της κεφαλής όσο και της τρίχας.

To 2001 παρουσιάστηκε η πρώτη ελληνική σειρά μαλλιών χωρίς σιλικόνη από την Κορρές που ανέπτυξε τα πρώτα προϊόντα περιποίησης μαλλιών με φυσική κατεύθυνση, χωρίς σιλικόνη. Δέκα χρόνια μετά, η σειρά μαλλιών της Κορρές αλλάζει ριζικά, καλύπτοντας κάθε πιθανή ανάγκη περιποίησης του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής –ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία, επανόρθωση, υγιή ανάπτυξη τρίχας, λάμψη, ελαστικότητα, εύκολο χτένισμα, 'ασπίδα' από περιβαλλοντικές 'επιθέσεις' και άλλους εξωγενείς παράγοντες, όπως οι τεχνικές διεργασίες.

Η ανάπτυξη της σειράς και η αποτελεσματική δράση των 14 νέων λύσεων περιποίησης μαλλιών Κορρές θεμελιώνεται σε επιστημονικά ευρήματα και κλινικές μελέτες ανεξάρτητου εργαστηρίου -σαμπουάν, conditioners, μάσκες, ειδικές αγωγές περιποίησης, προϊόντα styling, βασίζονται σε εξελιγμένες φόρμουλες με πρωτοποριακά εξειδικευμένα δραστικά συστατικά υψηλής αποτελεσματικότητας. Κάποια από αυτά συνδυάζονται για πρώτη φορά σε προϊόντα μαλλιών, καταγράφοντας ακόμα μία πρωτοπορία της Κορρές που οδηγεί στη δεύτερη κατάθεση πατέντας στη δεκαπενταετή της πορεία.

Η συλλογή των σαμπουάν ορίζει τον καινοτομικό χαρακτήρα της νέας σειράς –το σύστημα PURE360° αποτελεί μία ολοκληρωμένη προσέγγιση περιποίησης, με έμφαση στη φυσική άμυνα και στην υγεία τόσο του τριχωτού της κεφαλής όσο και της τρίχας, μέσα από τη συνεργιστική δράση δύο απόλυτα φυσικών συστατικών. Το βιοενεργό σύστημα πολυσακχαριτών με την ονομασία-κωδικό HAIRSPA™ ενυδατώνει και καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής, προστατεύοντας από προβλήματα, όπως ξηρότητα ή πιτυρίδα, ενώ για πρώτη φορά λειτουργεί συνδυαστικά σε προϊόν μαλλιών με το Plantasil® Micro, ένα εξαιρετικό 100% φυσικό απαλυντικό παράγοντα. Μία συνύπαρξη, για την οποία εκκρεμεί κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας (patent-pending), που μεγιστοποιεί τη δράση και φροντίδα των σαμπουάν Kορρές κατά τη διάρκεια και μετά το λούσιμο.