Η Dazzlin' Gal μας μεταμόρφωσε σε σέξι "pin up" και μας έκανε αγνώριστες

Η Dazzlin' Gal μας μεταμόρφωσε σε σέξι "pin up" και μας έκανε αγνώριστες

Γυρίσαμε το χρόνο πίσω και πολύ μας άρεσε.

Τα "pin ups", όπως ακριβώς επεξηγεί και ο όρος στα αγγλικά, ήταν εικόνες όμορφων γυναικών που προορίζονταν να κρεμαστούν πρόχειρα στον τοίχο. Εμείς μπορεί να μην είχαμε αυτή τη διάθεση, αφού ονόματα όπως αυτό της Clara Bow μας ήταν μέχρι πρότινος άγνωστα, όμως η Dazzlin Gal όχι μόνο μας κόλλησε στον τοίχο, αλλά κατάφερε να δώσει και άλλο νόημα στη μέρα μας πηγαίνοντάς μας στιλιστικά έναν αιώνα πίσω.

Η Δήμητρα, ή αλλιώς για το κοινό της "Dazzlin Gal" είναι αυτό που λέει η ίδια η φράση, μία πολύ "λαμπερή κοπέλα". Εάν για κάποιους η εμφάνισή της μοιάζει από περίεργη μέχρι αναχρονιστική, παλιακή, ακόμα και άξια ειρωνείας, τότε καλύτερα να διαβάσετε τα παρακάτω γιατί η καινούργια μας φίλη είναι πολύ πιο μπροστά από πολλούς από εμάς.

Όλα ξεκίνησαν από τα παιδικά χρόνια της μικρής Dazzlin, όταν όλες εμείς ξεμαλλιάζαμε τις κούκλες μας, καταστρέφαμε τα ρουχαλάκια τους και σπάγαμε τα βαφτικά της μαμάς μας, εκείνη χτένιζε τις Bibi bo, τους έραβε φορέματα και μουτζουρωνόταν με χάρη χρησιμοποιώντας το κόκκινο κραγιόν της υπομονετικής της μητέρας.

Μετά ήρθαν τα πρώτα ραντεβού, οι φίλες της συνέρρεαν καθημερινά για να τις σουλουπώσει και να τυλίξουν το λεγάμενο, ο αδελφός της έτρεχε να γλιτώσει από το ψαλιδάκι νυχιών που απειλούσε να τον κουρέψει και κάπου εκεί, ανάμεσα σε σπουδές γραφιστικής, σχεδιασμό ρούχων και κοσμημάτων, pr και άλλων πολλών ασχολιών (γιατί αν δεν το καταλάβατε το κορίτσι μας είναι πολύ ταλαντούχο), ήρθε ένα Old School φεστιβάλ στην Πάτρα και άλλο ένα γαλόνι προστέθηκε στον ήδη στολισμένο ώμο της.

Η "λατρεία" Dazzlin Gal μπορεί να ακούει swing, rock n roll, R&B, folk ταυτόχρονα, διαβάζει ασταμάτητα βιβλία για vintage κομμώσεις, δεν έχει κανένα κόλλημα με το ρετρό όσο και να το αγαπάει και δε μας γυρνάει την πλάτη που δεν ξέρουμε την Carmen Miranda και όλες τις υπόλοιπες κυρίες με τους σέξι κορσέδες.

Το κορίτσι που μας μεταμόρφωσε σε μία μόνο ώρα σε σύγχρονη Betty Page, πίνει Sailor Jerry ρούμι στο Gin Joint, φοράει λεοπαρδαλέ, γραβάτα, σιχαίνεται το μπλε, λατρεύει το κόκκινο και έχει μπλέξει με τον τρίποδο Pepe, που της κάνει τη ζωή πατίνι.

"Ο μπαμπάς μου ήταν συλλέκτης δίσκων και μανιακός με τη μουσική και τα ρετρό, έτσι κάπως έμαθα να αγαπάω την παλιατζουρία μετατρέποντας το πάθος μου σε στάση ζωής", μας λέει το νέο μέλος της παρέας μας όσο μας μαθαίνει τις χρήσεις της μπριγιαντίνης, ζωγραφίζοντάς μας μία ψεύτικη ελιά, ή "αλλιώς beauty mark" στο πρόσωπο.

Εάν θέλετε έστω και για μία φορά να ταξιδέψετε με τη βοήθεια της Dazzlin' Gal σε άλλες εποχές, τότε που τα κορίτσια φορούσαν καλτσοδέτες, flapper dresses και έδεναν τις μπούκλες τους σε σφιχτό φιλέ, δεν έχετε παρά να αφεθείτε στα μαγικά χέρια της πιο ταλαντούχας pin up της πόλης μας.
Dazzlin Gal, σε ευχαριστούμε!

facebook.com
dazzlingal.blogspot
dazzlingal.com