Εμφανίσεις στα Grammy που αξίζει να αντιγράψετε

Εμφανίσεις στα Grammy που αξίζει να αντιγράψετε

Φυσικά χρώματα στο μακιγιάζ και στα μαλλιά, «ήσυχες» εμφανίσεις, εύκολες για την καθεμία.

Πολλές φορές λέμε ότι το πιο δύσκολο είναι και το πιο φυσικό. Όταν, όμως, πετυχαίνει τότε έχουμε τις πιο δροσερές εμφανίσεις που κάνουν τα κεφάλια να γυρίζουν. Δε χρειάζεται να κάνετε υπερβολές στην εμφάνιση σας για να ξεχωρίζετε. Κι αυτό το είδαμε στα Grammy Awards, όπου οι Fergie, Juliane Hough, Kate Beckinsale, Lily Aldridge, Makin Akerman, Paris Hilton, Carrie Underwood και Taylor Swift κινήθηκαν σε φυσικές παλέτες μακιγιάζ και απλά χτενίσματα.

Λίγο μαυρισμένες ή πιο λευκές επιδερμίδες, έντονα ρουζ φορεμένα ψηλά στα μήλα, κραγιόν σε φυσικά χρώματα των χειλιών, μάτια βαμμένα απαλά με ελάχιστες εξαιρέσεις στις βλεφαρίδες, τονίζουν την ομορφιά τους.

Όσο για τα μαλλιά, όταν έμεναν κάτω λυτά ήταν στην πιο απλή τους μορφή, κι όταν μαζεύονταν επάνω γινόταν είτε με σφιχτά, απλά τραβηγμένα σινιόν είτε με χαλαρά updo. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να κάνετε για να πετύχετε όποιο από αυτά τα look προτιμάτε. Μιμηθείτε τις celebrity, που επέλεξαν αυτό τον τρόπο παρουσίας στα Grammy Awards και θα λάμψετε.

Απλά διαλέξτε τα στοιχεία που σας αρέσουν και σας ταιριάζουν και κάντε τα πράξη επάνω σας για το σημερινό βράδυ ή όποιο άλλο βράδυ αισθανθείτε ότι θέλετε να κερδίσετε την καρδιά του αγαπημένου σας για μία κόμη φορά.