Το κόκκινο κραγιόν της Angelina Jolie

Το κόκκινο κραγιόν της Angelina Jolie

Ένα κόκκινο κραγιόν αλλάζει τα πάντα στην εμφάνιση μίας γυναίκας και η Angelina το απέδειξε.

Η Angelina Jolie δεν μας έχει συνηθίσει σε κόκκινο κραγιόν. Προτιμάει να φοράει φυσικά, nude χρώματα που δεν τονίζουν πολύ τα χείλη της που είναι ήδη πολύ μεγάλα και εντυπωσιακά. Έτσι, η εμφάνιση της στα Oscars με το κατακόκκινο κραγιόν έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Ίσως να θέλησε να φορέσει αυτή τη φορά το απόλυτο χρώμα της θηλυκότητας για να ισορροπήσει με το αποκαλυπτικό της φόρεμα που άφηνε το αριστερό της πόδι ακάλυπτο. Με αυτόν τον τρόπο δεν ήξερες που να πρωτοκοιτάξεις: πάνω ή κάτω; Στο σώμα ή στο πρόσωπο.

Αν το απαλό, περιποιημένο, λαμπερό δέρμα στο σώμα είναι το μυστικό της ομορφιάς του, το μυστικό στο μακιγιάζ είναι αδιαμφισβήτητα το κόκκινο κραγιόν. Είναι το μοναδικό προιόν ομορφιάς που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα, όποια κι αν είναι τα χρώματα της, όποιο κι αν είναι το στυλ της, όποιο μακιγιάζ κι αν της αρέσει. Υπάρχουν πάντα στιγμές που θέλει να αναδείξει τη γυναίκα και τη θηλυκότητα μέσα της και τότε το μόνο που χρειάζεται είναι αυτή η μαγική κίνηση πάνω στα χείλη.

Η Angelina, λοιπόν, φρόντισε να τραβήξει τα βλέμματα με το δικό της κόκκινο κραγιόν, την απόχρωση Russian Red της MAC, που όπως είπε ο makeup artist Toni Garavaglia, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της «Ένα κόκκινο κραγιόν με ένα καθαρό, απαλό smoky eye ήταν το τέλειο μακιγιάζ για την περίσταση». Βρείτε κι εσείς το δικό σας κόκκινο κραγιόν και αναδείξτε τη γυναικεία σας φύση.