Τα trends στα χείλη

Τα trends στα χείλη

Τα trends στα χείλη και στην επιδερμίδα που αναδείχθηκαν μέσα από την AXDW και το μακιγιάζ της Make Up For Ever, καλύπτουν όλα τα γούστα.

O Εμμανουήλ Αποστολάκης, Official Makeup artist της Make Up For Ever (που θα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora) μας λέει «Χρησιμοποιήσαμε ματ nude lips, εκτός από κάποιους σχεδιαστές που ζήτησαν να μπει λίγο gloss στο κέντρο των χειλιών, για λάμψη μόνο και όχι για glossy effect. Το ματ θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν».

«Ένα άλλο trend ήταν τα κόκκινα-μπορντό χείλια, που το έκανε και ο οίκος Gucci. Εμείς το κάναμε στην Ourania Kay. Στην ουσία είναι ένα δέρμα αψεγάδιαστο, αλαβάστρινο που το κάναμε με ΗD Foundation, που είναι ένα make up φτιαγμένο ειδικά για High Definition cameras και με τα φώτα δίνει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Μετά κάναμε πολλές ασημένιες γυαλάδες –highlights- με ένα καινούριο επαγγελματικό προϊόν που έχουμε, το App Lighter, το οποίο έχει micropigmentation, και κάνει τις γυαλάδες να φαίνονται φυσικές και όχι ψεύτικες. Κάνει το φως να αντανακλάται πολύ ωραία στο δέρμα, η γυαλάδα να είναι φυσική και να μην κάνει ψεύτικη αντανάκλαση με τα flash. Στα χείλια απλώθηκε ένα μαύρο κραγιόν, μετά φιλήσανε ένα χαρτομάντιλο και στη συνέχεια απλώθηκε ένα βαρύ μπορντό κόκκινο ώστε να είναι πολύ βαθύ το χρώμα.»

«Στη Δούκισσα Νομικού που ήρθε στο show του Στυλιανού ως guest , κάναμε ένα smoky eyes σε καφέ αποχρώσεις με λίγο πιο glossy χείλια επειδή ήταν ντυμένη νύφη» λέει ο Εμμανουήλ. «Βέβαια, η τελευταία τάση είναι το nude. Δηλαδή το nude πρόσωπο με πολύ απαλούς τόνους και μακιγιάζ σε ζεστές φυσικές αποχρώσεις. Οι σχεδιαστές που το ακολούθησαν ήταν o Μίλτος, η Thes Tziveli από το Μιλάνο με τις γούνες. Αυτό το look ταίριαξε με τους σχεδιαστές που έκαναν ρούχα πιο haute couture, γιατί και εμείς έτσι ελαφρύναμε κάπως το πρόσωπο. Κάναμε τα μάτια ζεστά με απαλές αποχρώσεις και απαλούς ιριδισμούς στα μάτια με aqua cream που δίνουν ένα μπεζ αποτέλεσμα και σκιές στα χρώματα της άμμου».