Τα πιο extravagant make up του AXDW

Τα πιο extravagant make up του AXDW

Βλεφαρίδες σαν φτερό, tatoo στο λαιμό και Geisha look. Τα ξεχωρίσαμε από το AXDW.

«Κάποια πιο extravagant make up που κάναμε και ήταν πολύ εντυπωσιακά, είχαν μια επιρροή από το Geisha Style, το οποίο το χρησιμοποίησε και η Lila Νova που κέρδισε το βραβείο 1ης ανερχόμενης σχεδιάστριας» λέει ο Εμμανουήλ και εξηγεί «Σβήσαμε τελείως τα φρύδια των μοντέλων που ξανασχεδιάστηκαν από την αρχή και μπήκαν μεγάλες ψεύτικες δίχρωμες βλεφαρίδες, οι μισές μαύρες και οι μισές ζαχαρί, που έδιναν μία αίσθηση σαν φτερό.»

«Τα μαλλιά και τα ρούχα ήταν τόσο ωραία που το make up ήταν σαν μεταμόρφωση, σαν face painting» σχολιάζει ο Εμμανουήλ και συνεχίζει «Τις επιρροές του Geisha look τις είχαμε και σε μια άλλη σχεδιάστρια την Μαρία Τάγκαλου, η οποία είχε κατακόκκινα ρούχα. Απλώσαμε ένα κόκκινο aqua cream και κόκκινο μολύβι κάτω από τα μάτια και τα φρύδια τα είχαμε σχεδιάσει από ένα υλικό σαν βινύλιο και κολλήθηκαν πάνω στα κανονικά φρύδια. Κάτι ανάλογο υπήρχε σαν trend και το είχαν κάνει η Chanel και ο οίκος Fendi και ήταν πολύ εντυπωσιακά.»

«Στους Celebrity Skin έκανα ένα make up death by glamour. Για το make up επηρεάστηκα από μια παλιά επίδειξη των Victor & Rolf. Βαμμένα μάτια με καφέ σκιές, με μια πτωτική πορεία, σα να μοιάζει λίγο θλιμμένο το αποτέλεσμα. Εξαφανισμένα φρύδια και καφέ kohl μολύβι στο εσωτερικό του ματιού. Έκανα και ένα tattoo δαντέλας στο λαιμό, που ήταν πολύ εντυπωσιακό» παρατηρεί ο Εμμανουήλ Αποστολάκης Official Makeup artist της Make Up For Ever (τα προιόντα της οποίας θα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora).

Διαβάστε ποια ήταν τα trends στα χείλη και στα μάτια.