O Marc Jacobs δημιουργεί τη δική του σειρά μακιγιάζ

O Marc Jacobs δημιουργεί τη δική του σειρά μακιγιάζ

Μετά τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα ευφάνταστα αρώματα ήρθε η σειρά των καλλυνυτικών για τον αγαπημένο σχεδιαστή. 

Ο Marc Jacobs έχει πολύ μεγάλο κοινό που τον παρακολουθεί πιστά σε όλα όσα κάνει για όποιο οίκο μόδας κι αν είναι. Εκτός από τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα αρώματα του που ξεχωρίζουν πάντα ετοιμάζεται να προσθέσει στη λίστα του και το μακιγιάζ.

«Για μένα οτιδήποτε είναι μέρος της χαράς, το τελετουργικό του ντυσίματος - πράγματα που οι γυναίκες απολαμβάνουν, όπως τσάντες, παπούτσια, αρώματα, ρούχα, make-up – αυτό είναι η μόδα για μένα», είπε ο Marc Jacobs. «Λατρεύω την ευκαιρία, όπου υπάρχει, για διακόσμηση, για αρώματα, για ρουχισμό. Αυτά είναι η μόδα. Δεν είναι κάτι απαραίτητο, είναι κάτι που θέλετε - είναι κάτι φανταχτερό και μια απλή ιδιοτροπία

Σε συνεργασία με τη Sephora, θα παρουσιάσει μία συλλογή μακιγιάζ. Την περασμένη εβδομάδα, έκανε το πρώτο ραντεβού για τη make-up collection που θα κυκλοφορήσει, αλλά είναι που δείχνει ήδη πολύ ενθουσιασμό για το νέο του εγχείρημα.

«Βλέπω το μακιγιάζ, το άρωμα - τα πάντα, πραγματικά - ως ευκαιρία Η ιδέα να επιλέξω ένα χρώμα για τα χείλη σας, ή eyeliner -είναι ακριβώς μια τέτοια απόλαυση. Το τελετουργικό του να ξυπνάς και να κάνεις αυτές τις επιλογές είναι κάτι που πραγματικά το απολαμβάνεις», είπε. «Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε για να προσδιορίσουμε τι ακριβώς θα είναι τα καλλυντικά Marc Jacobs, τι θα πουν, τι θα είναι αυτό που τα ξεχωρίζει. Νομίζω ότι θα πάρει κάποιο χρόνο, αλλά η πρώτη συνάντηση ήταν καλή.»

Εμείς είμαστε εδώ και περιμένουμε να τα πάρουμε στα χέρια μας και να το φορέσουμε!