BTX Brazilian Keratin Xtreme: η νέα γενιά ισιωτικής είναι απλά... τέλεια!

BTX Brazilian Keratin Xtreme: η νέα γενιά ισιωτικής είναι απλά... τέλεια!

Την δοκιμάσαμε σε ένα από τα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company και την λατρέψαμε!

Μόλις το Brazilian Keratin Hair Treatment, η θεραπεία ισιώματος μαλλιών που είναι από τα πιο hot trends στην Αμερική, ήρθε στα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company, σπεύσαμε να σας ενημερώσουμε. Τα νέα αυτή τη φορά πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα: η θεραπεία εξελίχθηκε ακόμα περισσότερο και έτσι πλέον μιλάμε για τη νέα BTX Brazilian Keratin Xtreme, την οποία φυσικά εφαρμόζουν τα αγαπημένα μας κομμωτήρια.

Τι διαφορά έχει το ΒΤΧ με τις συνηθισμένες θεραπείες κερατίνης; Όπως μας εξήγησαν οι hair experts των Angelopoulos Hair Company, όλες οι συνηθισμένες θεραπείες λειτουργούν περιτυλίγοντας τις τρίχες από τη ρίζα ως την άκρη με ένα φιλμ κερατίνης, ώστε να "αποφεύγουν" την επαφή μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα είναι το γνωστό: τα μαλλιά δε φριζάρουν, ισιώνουν και αποκτούν λάμψη και μεταξένια υφή για ένα χρονικό διάστημα που διαρκεί από 2 έως 4 μήνες.

Το ΒΤΧ αντίθετα, με την παγκοσμίως μοναδική σύνθεση του, δεν περιτυλίγει τις τρίχες αλλά εισχωρεί 100% στο εσωτερικό της κάθε τρίχας και την γεμίζει. Το αποτέλεσμα είναι, ότι η θεραπεία λειτουργεί και προστατεύει την τρίχα από μέσα προς τα έξω. Έτσι εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια της θεραπείας (4-5-6 μήνες), χαρίζει περισσότερη ελαστικότητα στα μαλλιά διότι τα αναδομεί από μέσα προς τα έξω, δίνει αυξημένη λάμψη λόγω του "Crystal Effect" που δημιουργεί και εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο στην εφαρμογή διότι η πελάτισσα λούζεται πριν το «κλείδωμα» με την πρέσα και έτσι αρκούν λίγα περάσματα. Επιπλέον, με τo ΒΤΧ δεν χρειάζετai να περιμένετε 72 ώρες για να λουστείτε, αλλά μπορείτε να το κάνετε άμεσα!

Το ΒΤΧ είναι εγγυημένο προϊόν υψηλής ποιότητας, παρασκευάζεται στην Βραζιλία, δεν περιέχει φορμαλδεΰδη, δεν είναι δοκιμασμένο σε ζώα και βεβαίως έχει άδεια κυκλοφορίας του
Ελληνικού Οργανισμού Φαρμάκων Ε.Ο.Φ.

Βρείτε το κοντινότερό σας κομμωτήριο Angelopoulos Hair Company και μάθετε περισσότερα για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει κάνοντας κλικ στο www.angelopouloshair.com

Διαβάστε ακόμα:

Το ρεκόρ guinness του Χρήστου Αγγελόπουλου

To τέλειο μόνιμο ίσιωμα μαλλιών γίνεται πραγματικότητα με την Brazilian Keratin Treatment