Backstage report: Fusion χτενίσματα στο show του Haider Ackermann για την επόμενη σεζόν

Backstage report: Fusion χτενίσματα στο show του Haider Ackermann για την επόμενη σεζόν

Ο Eugene Souleiman, Global Creative Director της Wella Professionals, εξηγεί πώς τα δημιούργησε

«Ο Ackermann έχει την ικανότητα να αναδεικνύει την ανδρική ψυχή μιας γυναίκας με έναν απίστευτα κομψό, sexy τρόπο» δήλωσε εύστοχα από το backstage του show για την Άνοιξη 2013, ο διάσημος hairstylist Eugene Souleiman.


«Εμπνεύστηκα το χτένισμα από την ιαπωνική αισθητική του σούμο που είναι απίστευτα ακριβής και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για λάθος. Θέλησα να πάρω αυτό το ασεξουαλικό γεωμετρικό χτένισμα και να δημιουργήσω κάτι που θα ήταν καθαρό, περίτεχνο και μίνιμαλ», εξήγησε. Και πράγματι, το αποτέλεσμα ήταν μια απολύτως καλλιτεχνική δουλειά, με γεωμετρική ακρίβεια, που έδεσε τέλεια με την κολεξιόν του Haider Ackermann.


Ο Eugene Souleiman εξήγησε πώς δημιούργησε το look και ποια προϊόντα χρησιμοποίησε:


1.Αρχικά λούστε και ενυδατώστε τα μαλλιά σας με τη σειρά Wella Professionals Enrich Shampoo and Conditioner.
2.Στεγνώστε τα μαλλιά σας πρόχειρα και όταν στεγνώσουν τελείως, ξεκινώντας από την κορυφή του κεφαλιού και πηγαίνοντας προς τα εμπρός τούφα-τούφα, απλώστε τον πηλό διαμόρφωσης Wella Professionals Texture Touch στις ρίζες τραβώντας τα μαλλιά προς τα πάνω και μακριά από το πρόσωπο.
3.Χρησιμοποιήστε σε κάθε τούφα το πιστολάκι καθώς προχωράτε (η θερμότητα θα βοηθήσει στην κατανομή του προϊόντος).
4.Συνεχίστε αυτήν τη διαδικασία μέχρι πίσω και στο πλάι των μαλλιών, έως ότου καλύψετε όλο το κεφάλι.
5.Χρησιμοποιώντας μια χτένα με λεπτά δόντια για να δημιουργήσετε ένταση, τραβήξτε προς τα πίσω τα μαλλιά και δημιουργήστε μια αλογοουρά ψηλά. Κατόπιν, πάρτε μια βούρτσα με μαλακές τρίχες και ψεκάστε με τη λακ φινιρισμάτος Wella Professionals Super Set για να συγκρατήσετε τα μαλλιά.
6.Στερεώστε την αλογοουρά στο ύψος της κορυφής του κεφαλιού. Χρησιμοποιήστε κλιπ στο πλάι του κεφαλιού για να βοηθήσετε το χτένισμα να κρατηθεί στη θέση του (αυτά μπορείτε να τα αφαιρέσετε αργότερα). Ψεκάστε το λείο τμήμα των μαλλιών που έχετε χτενίσει προς τα πίσω και την αλογοουρά με το σπρέι λάμψης Wella Professionals Shimmer Delight.
7.Στο σημείο που έχετε δέσει την αλογοουρά σπρώξτε και χαλαρώστε το δέσιμο στο κεφάλι και στερεώστε το με τσιμπιδάκια δημιουργώντας ένα «φτερό» σε κάθε πλευρά.
8.Ψεκάστε ξανά με το σπρέι λάμψης Wella Professionals Shimmer Delight. Πάρτε το πρώτο μισό της αλογοουράς και δημιουργήστε μια θηλιά και στερεώστε την στη βάση της αλογοουράς. Στη συνέχεια, πάρτε την υπόλοιπη αλογοουρά και δημιουργήστε ξανά τη θηλιά που δημιουργήσατε στη βάση (χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια, εάν θέλετε σταθερό αποτέλεσμα). Ψεκάστε τα μαλλιά με τη λακ φινιρισμάτος Wella Professionals Super Set για να τιθασεύσετε όσες τρίχες έχουν ξεφύγει.