5 tips για να δείχνετε ξεκούραστη

5 tips για να δείχνετε ξεκούραστη

Ακόμα και αν έχετε κοιμηθεί ελάχιστα το προηγούμενο βράδυ 

Το καλύτερο tip για να δείχνετε λαμπερή είναι ο καλός βραδυνός ύπνος, είναι γεγονός, αλλά όταν αυτό δεν συμβαίνει υπάρχουν κάποιες κινήσεις που μπορείτε να κάνετε για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές:



1. Concealer: ο καλύτερός σας φίλος.
Με το να έχετε στο νεσεσέρ σας το σωστό concealer έχετε το πιο δυνατό χαρτί για να δείξετε άμεσα πιο ξεκούραστη. Επιλέξτε ένα concealer σε μορφή pen και προτιμήστε εκείνα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ως highlighter, γιατί έχουν φόρμουλα που διαχέει ομοιόμορφα το φως και εξουδετερώνει τις σκιές. Βάλτε μια μικρή ποσότητα στην εσωτερική γωνία των ματιών και απλώστε τη με το δάχτυλο κάνοντας ημικυκλική κίνηση προς τα έξω και σβήνοντας προς τα κάτω. Συνεχίστε με το φον ντε τεν σας.


2. Αποφύγετε τα έντονα χρώματα στις σκιές- ή καλύτερα: αποφύγετε τα χρώματα στα μάτια σας, γενικότερα. Προτιμήστε μια σκιά σε natural απόχρωση, με λίγη λάμψη, και απλώστε τη σε όλο το βλέφαρο. Στόχος σας είναι να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν ξεκούραστα (ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι) οπότε με μια τέτοια σκιά αφενός δίνετε φως αφετέρου δεν τραβάτε τα βλέμματα πάνω τους.


3. Γυμνή αλήθεια. Ξεχάστε eyeliner και μαύρο μολύβι- το ζητούμενο όταν είστε άυπνη δεν είναι η ένταση στο βλέμμα (plus: οι σκληρές γραμμές "μικραίνουν" τα μάτια) αλλά το να δείχνει "ανοιχτό" και λαμπερό. Επιλέξτε, λοιπόν, ένα μολύβι ματιών σε nude τόνο και περάστε το στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.


4. Έμφαση στις βλεφαρίδες. Το ψαλιδάκι για βλεφαρίδες δεν είναι μόνο για βραδινά, glam looks. Οι τέλειες, γυριστές βλεφαρίδες "ανοίγουν" το βλέμμα οπότε, αφιερώστε λίγα δευτερόλεπτα για να κάνετε τη διαδικασία και θα μας θυμηθείτε. Και στη συνέχεια, μάσκαρα: πολλοί makeup artists συμφωνούν πως παραλείποντας να βάλετε μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες, κάνετε τα μάτια να δείχνουν ακόμα πιο ανοιχτά, όμως αν δεν αισθάνεστε έτοιμη να το τολμήσετε, απλώστε τη μάσκαρα όπως συνηθίζετε. Δύο στρώσεις στις πάνω βλεφαρίδες είναι αρκετές, ενώ για τις κάτω καλύτερα να περάσετε προηγουμένως το βουρτσάκι με ένα χαρτομάντηλο και μια κοφτή, γρήγορη κίνηση για να αποφύγετε την υπερβολική ποσότητα προϊόντος.


5. Δύο κινήσεις για το τέλος: ένα πέρασμα με blush πάνω στο κόκαλο των ζυγωματικών για να δώσετε φυσικό χρώμα υγείας και λίγο lip glos ή διάφανο κραγιόν σε μια απόχρωση μέτριας έντασης και είστε έτοιμη!



Διαβάστε ακόμα

Κόπηκε το κραγιόν σας; Μην το πετάξετε!

Αναζωογονητικό scrub σώματος με γκρέιπφρουτ και μέλι

Μάσκα λάμψης από τα χεράκια σας!