Ποιο hairstyle δεν θα έκανε ποτέ η Rihanna;

Ποιο hairstyle δεν θα έκανε ποτέ η Rihanna;

Το αποκάλυψε ο hairstylist της star και μίλησε και για την καινούρια της κουπ 

«Ήμασταν σε μια ατέλειωτη πτήση για Τόκυο», είπε στο site της Vogue ο hairstylust Yusef Williams για το νέο super short κούρεμα της Rihanna. «Είχα μαζί μου διάφορες βαφές, λίγο ξανθό και λίγο μαύρο. Επιλέξαμε το μαύρο. Και μετά, άρχισα να ξυρίζω λίγο λίγο το κεφάλι της από τα πλάγια και πριν καλά καλά το καταλάβουμε, είχαν φύγει όλα. Δεν ήθελα να ξυρίσουμε όλο το κεφάλι όμως, αν και είναι τόσο όμορφη που θα μπορούσε να το υποστηρίξει.»


«Με τη Rihanna μπορούμε να καθόμαστε και να μιλάμε για μαλλιά για ώρες. Μου στέλνει φωτογραφίες από πράγματα που είδε στα περιοδικά στις 5 το πρωί από το σπίτι της. Και παίρνουμε πολλή έμπνευση από το αντρικό στυλ- η Vogue Homme είναι πάντα χρήσιμη».

Όσο για τα προϊόντα που αρέσουν στη star, «Χρησιμοποιούμε ξηρό σαμπουάν, και μου αρέσει να χρησιμοποιώ προϊόντα βασισμένα στο ελαιόλαδο, που τρέφουν βαθιά τα μαλλιά και τους δίνουν λάμψη», είπε.


Ποιο είναι το hairstyle που δεν θα έκανε ποτέ; «Δεν τη βλέπω να κάνει άφρο τα μαλλιά της- δεν είναι αυτός ο τύπος γυναίκας».



Διαβάστε ακόμα:

4 τρόποι για κίνηση... ματ!

5 tips μακιγιάζ για να δείχνετε νεότερη

Ποιο κραγιόν φοράει η Kristen Stewart;