Backstage Beauty: Το nude chic look στο show Konstantinos Melis by Laskos

Backstage Beauty: Το nude chic look στο show Konstantinos Melis by Laskos

Με την υπογραφή της Shiseido και του διάσημου makeup artist Μάνου Βινυχάκη

Η Shiseido είναι μία από τις εταιρείες που πρωταγωνιστούν στα fashion shows διεθνώς και στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας, δεν θα μπορούσε να μην κάνει το ίδιο και στην Ελληνική fashion πραγματικότητα.

Στο show των Konstantinos Melis by Laskos για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013, το look των μοντέλων επιμελήθηκε ο Μάνος Βυνιχάκης, Artistic Director της Shiseido στην Ελλάδα, ο οποίος δημιούργησε ένα φυσικό look που αναδεικνύει τη γυναικεία ομορφιά. «Σε ένα fashion show εμπνέομαι πάντα από τις δημιουργίες των σχεδιαστών! Σε αυτό το show, με εμφανίσεις-έργα τέχνης με έντονη γεωμετρία και αναφορές νεο-βιομηχανικής αισθητικής, δε θα μπορούσα παρά να εμπνευστώ ένα φυσικό look για να αναδείξω τη φυσική ομορφιά και λάμψη της γυναίκας», μας εξηγεί ο Μάνος, ο οποίος μας έδειξε και τα προϊόντα Shiseido με τα οποία δημιούργησε το συγκεκριμένο μακιγιάζ:


1. Στην επιδερμίδα άπλωσε το Perfect Refining Foundation, ένα make up που χαρίζει τέλεια κάλυψη χωρίς να βαραίνει το δέρμα δίνοντας ματ αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα το ενυδατώνει.
2. Τα μάτια απέκτησαν διακριτική λάμψη με τις κρεμώδεις σκιές Shimmering Cream Eye Color BR306 Leather και Shimmering Cream Eye Color BE204 Meadow, σε πλούσια κόκκινο-καφέ και γλυκιά μπεζ απόχρωση αντίστοιχα. Οι βλεφαρίδες απέκτησαν πλούσιο όγκο με την Perfect Mascara Full Definition.
3. Το περίγραμμα των χειλιών τονίστηκε με το Smoothing Lip Pencil BE701 και στη συνέχεια «γέμισαν» με τη γλυκιά μπεζ-χρυσαφί απόχρωση του Shimmering Rouge BE 303 Ingenue και την κοραλλί του Perfect Rouge 310.


«Οι σκιές Shimmering Cream Eye Color απλώνονται πολύ εύκολα και παραμένουν αναλλοίωτες στη θέση τους χαρίζοντας τέλεια λάμψη στο βλέμμα», εξήγησε ο Μάνος Βινυχάκης. «Απλώστε τη σε όλο το κινητό βλέφαρο σβήνοντας τη ελαφρά προς τα έξω και προς τα επάνω, κάτω από το τόξο των φρυδιών. Επιλέξτε μία πιο φωτεινή απόχρωση και τοποθετήστε τη στην εσωτερική γωνία του ματιού και στο κέντρο του άνω βλεφάρου για να μεγαλώσετε τα μάτια σας και να τους χαρίσετε έξτρα λάμψη και γοητεία!»