Αντιγράψτε το look: το μεταλλικό γαλλικό mani της Anne Hathaway

Αντιγράψτε το look: το μεταλλικό γαλλικό mani της Anne Hathaway

Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός κάνει statement... στα άκρα!

anne3

Όταν η Anne Hathaway δεν μιλάει για το πόσο της αρέσει το pixie κούρεμά της, δείχνει τα νύχια της καθώς το τελευταίο διάστημα ξεφεύγει από τα ασφαλή, κλασικά μανικιούρ που έκανε συνήθως.


Αυτή τη φορά, στην πρεμιέρα της ταινίας Les Miserables στο Λονδίνο, εμφανίστηκε με μια "μεταλλική" εκδοχή του γαλλικού, που ταίριαξε τέλεια με τη Givenchy δημιουργία που φόρεσε στο red capet. Η μανικιουρίστ Jenni Draper που το επιμελήθηκε, χρησιμοποίησε τρία βερνίκια Mavala, τα οποία είναι μοντέρνα και σε budget friendly τιμή. Αφού άπλωσε τη ροζ βάση Reno, πέρασε την άκρη των νυχιών με το μεταλλικό βερνίκι Silver- όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό.



Θέλησε να προσθέσει έξτρα λάμψη τοποθετώντας κρυσταλλάκια, τα οποία κόλλησε πάνω στα νύχια με το Sparkling Silver Glitter Lacquer της Mavala, για να αποφύγει τις κλασικές κόλες για αυτή την δουλειά που είναι πιο ¨βαριές". Εναλλακτικά, δοκιμάστε να απλώσετε δύο στρώσεις βερνικιού και ενώ είναι ακόμα νωπό να τοποθετήσετε τα διακοσμητικά στοιχεία που θέλετε πάνω στο νύχι. Συνεχίστε με μια στρώση διάφανου top coat που θα σταθεροποιήσει το αποτέλεσμα- και είστε έτοιμη!


Διαβάστε ακόμα:

Anne Hathaway: Αν και έχασε 12 κιλά ακόμη ανησυχεί για το βάρος της

Η Anne Hathaway μας προτείνει το αγαπημένο της γλυκό με γεμιστά ροδάκινα

Ακολουθήστε το fitness πρόγραμμα της Anne Hathaway για... γατίσιο κορμί