Αντιγράψτε το look: τα sexy cat eyes της Kristen Stewart

Αντιγράψτε το look: τα sexy cat eyes της Kristen Stewart

Ένα από τα πιο επιτυχημένα μακιγιάζ της star στο red carpet (και τέλεια ιδέα για τα ρεβεγιόν!) 

«Για την πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη, θέλησα να δημιουργήσω ένα sexy cat eye που θα ήταν λίγο 60s και να δώσω στο look ένα μοντέρνο twist με ένα διάφανο ροζ κραγιόν», είπε ο Beau Nelson, ο makeup artist που επιμελήθηκε την εμφανιση της Kristen Stewart. «Ήθελα να δείχνει cool όχι με έναν ανεπιτήδευτο τρόπο», συμπλήρωσε ο Nelson και εξήγησε step by step πώς το έκανε:


«Ξεκίνησα απλώνοντας το φον ντε τεν Chanel Perfection Lumiere Long-Wear Flawless Fluid Makeup SPF 15 που δημιουργεί μια άψογη βάση και στη συνέχεια χρησιμοποίησα διάφανη πούδρα σε σκόνη, πριν κάνω το contouring του προσώπου, απλώνοντας το Chanel Powder Blush, Notorious κάτω από τα ζυγωματικά και κατά μήκος της γνάθου- με αυτό τον τρόπο δίνεις σχήμα και δύναμη στο πρόσωπο.

Στα μάγουλα, χρησιμοποίησα το Chanel Powder Blush, In Love και το άπλωσα ελάχιστα πιο κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών, με φορά προς τους κροτάφους.

Στα μάτια, ξεκίνησα με την ιριδίζουσα σκιά σε απαλό μπεζ από την παλέτα Chanel Quadra Eye Shadow, Spices και τόνισα το εσωτερικό των ματιών με το μολύβι Chanel Le Crayon Khol Intense Eye Pencil, Noir. Μετά εφάρμοσα το eyeliner Chanel Automatic Liquid Eye Liner, Noir, δίνοντας κλίση προς τα πάνω καθώς έφτανα στην εξωτερική γωνία των ματιών. Άπλωσα δύο στρώσεις της μαύρης μάσκαρα Inimitable της Chanel στις πάνω βλεφαρίδες, κατευθύνοντας το βουρτσάκι ελαφρά προς τα έξω, ώστε να κάνω τα μάτια να δείχνουν ακόμα πιο "γατίσια".


Έκανα το περίγραμμα των χειλιών με το μολύβι Chanel Precision Lip Definer, Pink Sugar και μετά άπλωσα το κραγιόν Chanel Rouge Coco Shine, Parfait με ένα πινέλο. Τέλος, κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις με το δάχτυλό μου πάνω στα χείλη της, έδωσα πιο φυσικό τελείωμα στο χρώμα.»