Αντιγράψτε το look: τα girly waves της Alexa Chung

Αντιγράψτε το look: τα girly waves της Alexa Chung

Tips από τον κομμωτή της, George Northwood

«Το θέμα με την Alexa είναι πως διαθέτει όλο το "πακέτο" και πως όταν άρχισε να ξεχωρίζει στην showbiz για το στυλ της, πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της. Ήταν η σωστή απόφαση τη σωστή στιγμή» είπε σε συνέντευξή του στο site της Vogue ο hairstylist που επιμελείται τις εμφανίσεις του it girl.


«Για πολλά χρόνια είχε μείνει κολλημένη στα μακριά μαλλιά, γιατί ως μοντέλο πρέπει να είσαι ίδια όπως στο book σου. Όμως θυμάμαι πολύ καλά την ημέρα που ήρθε και μου είπε: '"Έκλεισα μια καινουρια δουλειά δουλειά στο T4" και τότε σκέφτηκα: "θα σε δει όλος ο κόσμος". Οπότε αποφασίσαμε να τα κόψουμε και έτσι αναδείχθηκε το πρόσωπό της. Την εποχή που η Kate Moss είχε μακριά μαλλιά, η Sienna Miller είχε μακριά μαλλιά... ήταν μια φρέσκια πνοή να υπάρχει ένα κορίτσι με πιο κοντή κουπ, που της πηγαίνει και δείχνει cool».


Αν θέλετε να αντιγράψετε τα χαρακτηριστικά, μαλακά waves της ακολουθήστε τα tips του George Northwood: «Η Alexa έχει πολύ ωραία μαλλιά, που είναι ελαφρά σπαστά και δεν φριζάρουν καθόλου. Τώρα, μάλιστα, έχει μάθει να τα φτιάχνει μόνη της και μάλιστα παιζει και με τη φράντζα της, ανάλογα με τη διάθεσή της. Ξεκινήστε με ένα καλό προϊόν για όγκο, πχ έναν αφρό, και μετά χρησιμοποιώντας ένα σίδερο πάρτε φαρδιές τούφες και γυρίστε τις χαλαρά. Την διαφορετική διάσταση στο look την κάνει ένα προϊόν styling για ματ αποτέλεσμα, όπως το Powder Grip της Redken ή ακόμα και ένα ξηρό σαμπουάν. Αν πάλι, βαριέστε όλα τα παραπάνω, απλά πηγαίνετε για ύπνο με νωπά μαλλιά ή κάντε μια χαλαρή πλεξούδα- απαραίτητ προϋπόθεση: να έχετε ένα σωστό κούρεμα».



Διαβάστε ακομα

Beyoncé: Ποια είναι η μεγαλύτερη beauty εμμονή της;

Ποιο μπορντό κραγιόν φοράει η Anne Hathaway;

Αντιγράψτε το look: τα sexy cat eyes της Kristen Stewart