Αντιγράψτε το look: Το ρετρό χτένισμα της Amy Adams

Αντιγράψτε το look: Το ρετρό χτένισμα της Amy Adams

Στο κόκκινο χαλί των Golden Globes

Με ένα χτένισμα που συνδύαζε το Old Hollywood και το Deco style, δημιουργία της celebrity hairstylist Laini Reeves για τη Moroccanoil, εμφανίστηκε η Amy Adams στις Χρυσές Σφαίρες.

«Ήταν ένα τόσο ιδιαίτερο φόρεμα αυτό του οίκου Marchesa», δήλωσε η Reeves «που ήθελα οπωσδήποτε να τονίσω αυτή τη λαμπερή απόχρωση».

Τα μαλλιά της Amy Adams ήταν μαζεμένα στη μία πλευρά του κεφαλιού θυμίζοντας το κλασσικό Marcel wave με ένα μικρό, χαλαρό κότσο στη βάση του κεφαλιού, στερεωμένο με μικρές χρυσές φουρκέτες, πίσω από την κυματιστή φράντζα.

«Θέλησα να δημιουργήσω μία αίσθηση ελευθερίας ώστε τα μαλλιά να μην μοιάζουν με ένα ενιαίο σύνολο. Στην κορυφή ήταν λεία και τα waves ξεκινούσαν 7,5 εκατοστά από τη ρίζα. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έπεφταν δίνοντας στο όλο σύνολο ένα χαλαρό look.»

Πώς δημιουργήθηκε το χτένισμα:

«Στην αρχή έλουσα την Amy με το Moroccanoil Extra Volume Shampoo και το Moroccanoil Extra Volume Conditioner για να δώσουμε όγκο και λάμψη χωρίς να βαρύνει το μαλλί. Αφού ξεμπέρδεψα τα μαλλιά και τα βούρτσισα χωρίζοντάς τα, τα στέγνωσα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά μου, και τοποθέτησα ένα κλιπ στο σημείο από όπου ήθελα να ξεκινάει ο κυματισμός.
Πέρασα λίγο Moroccanoil Glimmer Shine Spray από τις ρίζες ως τις άκρες για φυσικό, φωτεινό αποτέλεσμα που αντανακλά τις λεπτομέρειες του στυλ και μετά χρησιμοποίησα μία μεγάλη σιδερένια πρέσα για να σχηματίσω τα κύματα κάνοντας δύο κάθετες τομές των 5 εκατοστών και ξεκινώντας από ένα κολακευτικό σημείο του προσώπου παράλληλα με τη γωνία των φρυδιών.

Ψέκασα το υπόλοιπο των μαλλιών για μία ακόμα φορά με το Moroccanoil Glimmer Shine Spray, τα βούρτσισα με μία μαλακή στρογγυλή βούρτσα και στη συνέχεια τα τράβηξα κάτω στη δεξιά πλευρά του αυχένα Αφού σχημάτισα μία χαλαρή αλογοουρά (την οποία έδεσα με μία τούφα από μαλλιά) στριφογύρισα τις τούφες γύρω από τα δάχτυλά μου και τις στερέωσα στο κεφάλι με μικρές, χρυσές φουρκέτες δημιουργώντας αυτό το χαλαρό, μικρό σινιόν.

Αφού το τελειοποίησα, είχα τη δυνατότητα να αποφασίσω πόσο χαλαρό και ατημέλητο ήθελα να το κάνω. Όταν τελείωσα ψέκασα σε όλο το μήκος του χτενίσματος με το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium για ένα φυσικό και λαμπερό look».


Διαβάστε ακόμα

Golden Globes Beauty: Το χτένισμα της Emily Blunt

Κράτημα και λάμψη στα μαλλιά

Κούκλες οι μπούκλες!