How to: Το ombre μανικιούρ της Lily Allen

How to: Το ombre μανικιούρ της Lily Allen

Tips από την προσωπική της manicurist, Michelle Humphrey

Αυτό το εντυπωσιακό μανικιούρ, με το ombre effect πάνω στους τόνους του κόκκινου, μπορεί να φαίνεται δύσκολο αλλά τελικά δεν είναι και τόσο.

Η manicurist της Lily Allen εξήγησε βήμα βήμα στο site του βρετανικού elle πώς το δημιούργησε και με ποια βερνίκια- εσείς μπορείτε να κάνετε το ίδιο με οποιεσδήποτε αποχρώσεις επιθυμείτε:


1. Λιμάρετε τα νύχια για να δώσετε το σχήμα που θέλετε και περάστε τα με ένα buffer, ώστε το base coat να κρατήσει περισσότερο.

2. Απλώστε το base coat- η Michelle χρησιμοποίησε το Essie First Base, γιατί στεγνώνει γρήγορα, προστατεύει τα νύχια από το ξεφλούδισμα και δημιουργεί την ιδανική βάση για το χρώμα.

3. Απλώστε μια στρώση του Maybelline New York Express Finish, Cherry.

4. Για να δημιουργήσετε το ombre αποτέλεσμα, περάστε τα 2/3 των νυχιών με το βερνίκι Forever Strong της Maybelline New York, Deep Red.

5. Ενώ το βερνίκι είναι νωπό, πάρτε ένα πον πον και ταμπονάρετε απαλά κατά μήκος της γραμμής που ενώνονται οι δύο αποχρώσεις.

6. Περάστε το κάτω 1/3 των νυχιών με το Maybelline New York Forever Strong, Midnight Red.

7. Τέλος, απλώστε μια πολύ λεπτή γραμμή με το βερνίκι Color Show, Onyx Rush της Maybelline New York στις άκρες των νυχιών.

8. Φιξάρετε το αποτέλεσμα με το topcoat Good To Go της Essie.