Αντιγράψτε το look: Φρέσκο, ματ πρόσωπο στο show Proenza Schouler S/S 2013

Αντιγράψτε το look: Φρέσκο, ματ πρόσωπο στο show Proenza Schouler S/S 2013

H διάσημη makeup artist Diane Kendall εξηγεί βήμα βήμα το μακιγιάζ

Η ίδια περιέγραψε το look ως "Urban '90s" που όμως εξακολουθεί να είναι απόλυτα επίκαιρο, με ματ επιδερμίδα, εντελώς μίνιμαλ προσέγγιση στο χρώμα και γυμνά (αλλά καλά ενυδατωμένα) χείλη.

Δείτε ποια προϊόντα χρησιμοποίησε η Diane Kendall και τα βήματα που ακολούθησε για να το δημιουργήσει:

Πρόσωπο

1. Απλώστε το concealer MAC Studio Finish SPF15 μόνο όπου είναι απαραίτητο για να δώσει ομοιομορφία και να τελειοποιήσει την επιδερμίδα, κρατώντας το τελείωμα φυσικό και καθαρό.

2. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, πάρτε μια ιδέα από το κραγιόν MAC Mineralize Lipstick,Glamour Era και κάντε ελαφρύ blending στα ζυγωματικά.

Μάτια

1. Χρησιμοποιήστε το μολύβι MAC Eye Pencil, Coffee κατά μήκος της κόγχης των ματιών και από το κέντρο των κάτω βλεφάρων προς τα έξω και σβήστε το με το πινέλο MAC 252 Large Shader Brush.

2. Με το Brow Finisher, Clear χτενιστε τα φρύδια αντίθετα προς τη φυσική φορά τους και μετά φέρτε τα στη θέση τους με το πινέλο MAC 204 Lash Brush.

3. Γεμίστε τα κενά και διορθώστε το σχήμα τους με το μολύβι φρυδιών MAC Brow Powder Pencil, Brunette Luxe (κυκλοφορεί στην αγορά την άνοιξη του 2013- εναλλακτικά χρησιμοποιήστε οποιο μολύβι φρυδιών έχετε στο νεσεσέρ σας, αρκεί να ειναι στη σωστή αποχρωση)

Χείλη

1. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε περισσότερο από το να τα ενυδατώστε καλά με το MAC Lip Conditioner.

Διαβάστε ακόμα

Bronzer το χειμώνα; Οπωσδήποτε!

Τονισμένα φρύδια και λευκό οπάκ mani στο show Rag & Bone

Αντιγράψτε το look: Το μακιγιάζ της Claire Danes