New York Fashion Week: Το look στο show του Richard Chai

New York Fashion Week: Το look στο show του Richard Chai

Πορσελάνινη επιδερμίδα και ένταση στο βλέμμα με την υπογραφή της Maybelline New York 

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2014 ο Richard Chai πρότεινε μια συλλογή με militaire στοιχεία, αυστηρά παλτό και κουστούμια, κοντά jackets, pencil φούστες και παντελόνια αλλά και κάποια περισσότερα θηλυκά κομμάτια, όπως φλοραλ peplum dresses και μακριές αέρινες φούστες, με πρωταγωνιστές το μαύρο, το χακί και το μοβ.

Ο guest makeup artist της Maybelline New York, James Kaliardos, για να συμπληρώσει την πρόταση του σχεδιαστή στο catwalk, δημιούργησε μια καθαρή, άψογη επιδερμίδα στα μοντέλα χρησιμοποιώντας την Dream Fresh BB Cream με μια ιδέα μεταλλικής λάμψης ακριβώς πάνω στα ζυγωματικά, την οποία έδωσε χρησιμοποιώντας την σκιά Eye Studio Color Tattoo 24HR Cream Gel Shadow, Barely Branded.

chai4

Στα μάτια, άπλωσε την Eye Studio Color Tattoo 24HR Cream Gel Shadow, Tough as Taupe σε όλο το πάνω βλέφαρο, από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι το κόκκαλο κάτω από το φρύδι και κατά μήκος του κάτω βλεφάρου, όπου την άπλωσε με τα δάχτυλά του για να δώσει ένα πιο μαλακό αποτέλεσμα. Μια στρώση της μάσκαρα Volum' Express The Rocket στις ρίζες ανέδειξε το βλέμμα και ένα άγγιγμα μπεζ στα χείλη ολοκλήρωσε το look "φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών βγαίνει ραντεβού με νεαρό δόκιμο" όπως εξήγησε ο διάσημος makeup artist. Όσο για τους άντρες που παρουσίασαν την συλλογή Richard Chai Menswear Male, πριν ανέβουν στο catwalk φρέσκαραν το πρόσωπό τους με την Dream Fresh BB Cream.

Διαβάστε ακόμα

Maybelline New York: Τι ετοιμάζει για την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη;

Smoky eyes: πιο εύκολα, δε γίνεται!

Τέλειο... fitting στην επιδερμίδα σας!