Αυτά είναι 5 από τα πιο καυτά trends της χρονιάς στο μακιγιάζ!

Αυτά είναι 5 από τα πιο καυτά trends της χρονιάς στο μακιγιάζ!

Τα είδαμε στο νέο ημερολόγιο της Maybelline New York και μάθαμε πώς μπορείτε να τα αντιγράψετε βήμα-βήμα! 

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει η χρονιά χωρίς να "ξεφυλλίσουμε" το ημερολόγιο της Maybelline New York, και να δούμε ποια trendy looks προτείνει το αγαπημένο beauty brand για τις σεζόν που έρχονται.

Το ημερολόγιο έφτασε στα χέρια μας και φέτος και από όσα σούπερ εντυπωσιακά είδαμε, επιλέξαμε 5 προτάσεις μακιγιάζ, μάθαμε πώς τα δημιούργησε η διάσημη makeup artist Charlotte Willer και ποιά προϊόντα χρησιμοποίησε για να τα επιτύχει. Εσείς δεν έχετε παρά να διαβάσετε εδώ την έμπνευση και τα προϊόντα που βρίσκονται πίσω από το κάθε look και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στα face charts της gallery.

1. Το look: Central Park Flower
«Όταν δημιουργούσα αυτό το μακιγιάζ, φανταζόμουν τα λουλούδια που ανθίζουν την άνοιξη. Οι κερασιές στο Central Park ενέπνευσαν το κόκκινο κραγιόν που επέλεξα. Είναι ένα υπέροχο look για κάθε σεζόν» εξηγεί η Charlotte Willer.

Τα προϊόντα: Fit Me Foundation, Fit Me Pressed Powder, Dream Bouncy Blush στην απόχρωση Pink Frosting, Expression Kajal White, Volum' Express One By One Mascara, Blackest Black και Color Sensational Lip Color στην απόχρωση Cinnamon Stick.

2. Το look: Urban Bridges

«Σκέφτηκα πολύ πάνω στην αρχιτεκτονική των δρόμων μας για αυτό το look. Επέλεξα λοιπόν ένα πλούσιο, μαύρο eyeliner το οποίο αποτυπώνει την δομή της γέφυρας και την δύναμη της Νέας Υόρκης».

«Το trend του graphic eyeliner εξακολουθεί να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές στα catwalks- το είδαμε στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι, παντού», συμπληρώνει η Elizabeth Chon, trend expert της Maybelline New York. «Αυτό το look εκφράζει απόλυτα αυτό το feeling κατευθείαν από τα fashion shows».

Τα προϊόντα: Fit Me Pressed Powder, Eye Studio Master Drama Cream Pencil στην απόχρωση Midnight Master, Eye Studio Color Tattoo 24HR Eyeshadow στην απόχρωση Too Cool and Audacious Asphalt, Volum' Express Falsies Flared Mascara στην απόχρωση Very Black, Dream Bouncy Blush στην απόχρωση Coffee Cake, Color Sensational Lip Color στην απόχρωση Born With It.

3. Το look: All That Glitters

«Η Times Square ξεχειλίζει από ενέργεια και φώτα που είναι πάντα αναμένα, και τα χρώματα των billboards αντανακλούν στους δρόμους. Αυτό το μακιγιάζ αιχμαλωτίζει αυτή την αίσθηση με μια χρυσή λάμψη στα μάτια και ζωηρά, λαμπερά χείλη», είπε η Charlotte Willer.

Τα προϊόντα: Fit Me Foundation, Fit Me Pressed Powder, Eye Studio Color Tattoo 24HR Eyeshadow στην απόχρωση 24 Karat and Audacious Asphalt, Eye Studio Master Drama Cream Pencil στην απόχρωση Midnight Master, Volum' Express The Falsies Mascara στην απόχρωση Blackest Black, Dream Bouncy Blush στην απόχρωση Coffee Cake και Super Stay 24 Lip Color στην απόχρωση All Day Cherry.

4. Το look: Traffic Stopper
«Αυτό το μακιγιάζ είναι εμπνευσμένο από την άσφαλτο. Ήθελα ένα black and white αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με έντονα τόξα στα φρύδια. Κράτησα την επιδερμίδα φυσική και σμίλεψα τα ζυγωματικά με μια σκούρα πούδρα. Δούλεψα με πολύ μαύρο eyeliner και τόνους μάσκαρα για να δημιουργήσω ένα look "το punk συναντά τα cat eyes". Δημιούργησα τα μαύρα χείλη με eyeliner αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κόκκινο κραγιόν αντι για αυτό, και να ρίξετε την ένταση στα φρύδια, για να εξισορροπήσετε το αποτέλεσμα.»

Τα προϊόντα: Fit Me Foundation, Fit Me Powder, Eye Studio Master Smoky Longwearing Shadow-­‐Pencil, Smoky Black (το ίδιο χρησιμοποιήθηκε και στα φρύδια), Volum' Express The Colossal Smoky Eyes Mascara στην απόχρωση Smoky Black.

5. Το look: Silver Siren
«Το ασημί δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, γιατί κολακεύει το πρόσωπο και είναι εντυπωσιακό. Στην πραγματικότητα, μια μεταλλική σκιά είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αναβαθμίσετε το look σας για μια βραδυνή έξοδο ή για οποιοδήποτε glam event. Απλώστε μια ασημί σκιά στα άνω βλέφαρα, κρατώντας το υπόλοιπο πρόσωπο γυμνό και ολοκληρώστε το μακιγιάζ με ένα κραγιόν σε απαλό ροδακινί».

Τα προϊόντα: Fit Me Foundation, Eye Studio Color Tattoo 24HR Eyeshadow στην απόχρωση Eternal Silver, Eye Studio Master Drama Cream Pencil στην απόχρωση Midnight Master, Volum' Express Falsies Flared Mascara στην απόχρωση Very Black, Color Sensational High Shine Lip Color στην απόχρωση Coral Lustre.

Διαβάστε ακόμα

New York Fashion Week: Το look στο show του Richard Chai

Smoky eyes: πιο εύκολα, δε γίνεται!

Τέλειο... fitting στην επιδερμίδα σας!