Βήμα- βήμα: Το glam σινιόν της Mila Kunis

Βήμα- βήμα: Το glam σινιόν της Mila Kunis

Στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Oz the Great and Powerful

Η εμφάνιση της Mila Kunis στο κόκκινο χαλί ήταν ομολογουμένως από τις καλύτερες που έχει κάνει μέχρι σήμερα: επέλεξε ένα υπέροχο prom-style φόρεμα από δαντέλα του οίκου Dolce & Gabbana το οποίο συνδύασε με peep-toes του Christian Louboutin, στο μακιγιάζ της τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε το βλέμμα με έντονο eyeliner και εντυπωσιακές βλεφαρίδες ενώ τα μαλλιά της συμπλήρωναν ιδανικά το look, χτενισμένα σε ένα classy σινιόν από την hair stylist των επωνύμων, Mara Roszak, για λογαριασμό της Moroccanoil.

«Ήθελα τα μαλλιά της να είναι μαζεμένα πάνω και πίσω ώστε να αναδεικνύουν το γεμάτο χάρη ντεκολτέ του φορέματος», δήλωσε η Mara Roszak, «και να έχουν μία απαλή παιχνιδιάρικη αίσθηση με απαλή, ελαφριά υφή» συμπλήρωσε και εξήγησε πώς το δημιούργησε:

«Ξεκίνησα απλώνοντας λίγη ποσότητα από το Moroccanoil Treatment, στη συνέχεια εφάρμοσα στις βρεγμένες άκρες των μαλλιών της το Moroccanoil Curl Control Mousse, που δίνει ένα απαλό, φυσικό κράτημα ενώ ταυτόχρονα διατηρεί ενυδατωμένα τα μαλλιά και τα προστατεύει από το φριζάρισμα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα σίδερο 1" για μπούκλες, τόνισα τα φυσικά wavy μαλλιά της διαλέγοντας τυχαία τούφες και περιστρέφοντάς τις προς την φυσική φορά των μαλλιών της.

Έπειτα ψέκασα με το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium για να διατηρήσω την υφή πριν σηκώσω τα μαλλιά της ψηλά.

Άφησα τα μπροστινά μέρη να πέφτουν γύρω από το πρόσωπό της , τράβηξα τα μαλλιά της ψηλά, έκανα ένα σινιόν και τα στερέωσα με τσιμπιδάκια. Φορμάρισα χαλαρά τα μπροστινά μέρη των μαλλιών της ώστε να πέφτουν ελαφρά κατά μήκος του μετώπου, δημιουργώντας ένα χαλαρό σχήμα και τα στερέωσα με τσιμπιδάκια.

Για το τελείωμα, χρησιμοποίησα το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για ένα λαμπερό και μακράς διάρκειας κράτημα.»

Photographer Credit: Alberto E. Rodriguez @ WireImage
Mila Kunis at the Walt Disney Pictures Premiere of "Oz the Great and Powerful"

Διαβάστε ακόμα

Βραβείο για το Moroccanoil Frizz Control

Κράτημα και λάμψη στα μαλλιά

H Moroccanoil δίνει ζωή στα λεπτά, άτονα μαλλιά