Η απόλυτη πορσελάνινη επιδερμίδα στο show Theyskens' Theory

Η απόλυτη πορσελάνινη επιδερμίδα στο show Theyskens' Theory

Διαβάστε ακριβώς πώς τη δημιούργησε ο James Kaliardos για την MAC

«Το look σε αυτό το show είναι ένα κορίτσι από το μέλλον. Ο Olivier φαντάστηκε ένα κορίτσι που θα πήγαινε για ύπνο και ενώ θα κοιμόταν θα έπαιρνε ενδοφλέβια γερές δόσεις βιταμινών ώστε το πρωί που θα ξυπνούσε θα ένιωθε υπέροχη και γεμάτη με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Και αυτό θα φαινόταν στο πρόσωπό της, γιατί όταν είσαι πραγματικά υγιής, η επιδερμίδα σου είναι απλά τέλεια» εξήγησε ο James Kaliardos για το μακιγιάζ που επιμελήθηκε.

Για να δημιουργήσει την τέλεια, πορσελάνινη επιδερμίδα ξεκίνησε κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο με το MAC Mineralize Charged Water Moisture Gel. Συνέχισε αναμειγνύοντας το MAC Pro White Face & Body και το N Shade Range Face & Body για να δώσει μια πορσελάνινη απόχρωση στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε την MAC Pro Accentuate Sculpting Cream ως highlighter για να δώσει λίγη λάμψη χωρίς ιριδισμούς και με την Coffee Walnut Sculpting Cream δημιούργησε "κοψίματα" στα ζυγωματικά ώστε το αποτέλεσμα να μοιάζει σα να είσαι σε φωτογραφία του George Hurrell στα '40s. Με τα Pro Light Peach και Burnt Coral Studio Finish Correctors έδωσε ένα ελαφρύ χρώμα υγείας στα μάγουλα, εντελώς φυσικό. «Αυτό που θέλουμε εδώ είναι να δημιουργήσουμε σκιές και κοψίματα, να "σμιλέψουμε" το πρόσωπο όχι με πορτοκαλί τόνους όπως κάνει η Kim Kardashian αλλά με ένα πιο αφηρημένο παιχνίδισμα με το φως» εξήγησε.

Μετά ο Kaliardos χρησιμοποίησε το κραγιόν Au Naturale, μια ροδακινί μπεζ απόχρωση και φρόντισε τα φρύδια με το Brow Set της MAC, ενώ άφησε τις βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα. «Όλο το θέμα έχει να κάνει με την υγεία, πώς μπορείς να κάνεις ένα μακιγιάζ χωρίς smoky eyes ή χρώμα στα χείλη. Πώς μπορείς να έχεις ένα πρόσωπο που είναι σμιλευμένο, "σχεδιασμένο" με τον ίδιο τρόπο που φτιάχνονται και σχεδιάζονται τα ρούχα. Εδώ χρησιμοποιείς το μακιγιάζ με έναν διαφορετικό τρόπο, χωρίς χρώμα. Και πιστεύω πως θέλει τόλμη από την πλευρά μιας γυναίκας να μην φορέσει μάσκαρα ή να προσεγγίσει το μακιγιάζ με αυτή τη λογική», είπε ο Kaliardos.

Διαβάστε ακόμα

NYFW: Το look στο show της Diane von Furstenberg

5 tips μακιγιάζ κατευθείαν από το red carpet

Τονισμένα φρύδια και λευκό οπάκ mani στο show Rag & Bone