Backstage Beauty: Φυσικά ανάλαφρα μαλλιά στο show του οίκου Burberry

Backstage Beauty: Φυσικά ανάλαφρα μαλλιά στο show του οίκου Burberry

Από τον διάσημο hairstylist Neil Moodie για την Moroccanoil

"Trench Kiss": έτσι ονόμασε την συλλογή Burberry για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2013-14 ο genius Καλλιτεχνικός Διευθυντής του, Christopher Bailey και αυτό που διαπιστώσαμε ήταν πως αυτή τη σεζόν απομακρύνθηκε από τη ρομαντική πλευρά του οίκου εξερευνώντας την edgy διάστασή του.

Όσον αφορά στα χτενίσματα των μοντέλων, επικεφαλής του show ήταν ο διάσημος hairstlyist Neil Moodie, ο οποίος δημιούργησε ένα φυσικό και κομψό look με ένα αισθησιακό στοιχείο χρησιμοποιώντας προϊόντα Moroccanoil.


Ο ίδιος εξηγεί το χτένισμα βήμα-βήμα:


- Το πρώτο βήμα ήταν να χωρίσω τα μαλλιά ελαφρά προς την δεξιά πλευρά-λίγο πιο δεξιά από το κέντρο- ώστε να δημιουργήσω μία φυσική χωρίστρα.
- Αφού χρησιμοποίησα το Moroccanoil Treatment για να προετοιμάσω τα μαλλιά για το styling, εφάρμοσα το Moroccanoil Volumizing Mousse στις ρίζες για να δώσω περισσότερο όγκο στην τρίχα.
- Στέγνωσα τα μαλλιά με πιστολάκι και την βούρτσα Moroccanoil Barrel Brush για να πετύχω ένα πλούσιο, φυσικό look με όγκο.
- Κρέπαρα ελαφρά τις ρίζες στην κορυφή του κεφαλιού, ψέκασα με Moroccanoil Luminous Hairspray και άφησα τα μαλλιά για λίγα λεπτά να στεγνώσουν. Μόλις στέγνωσαν, βούρτσισα τα μαλλιά προς τα πίσω, ώστε να δείχνουν ακόμα πιο λαμπερά στις ρίζες αλλά και απόλυτα φυσικά.
- Χρησιμοποιώντας ένα σίδερο για μπούκλες, τύλιξα τμήματα μαλλιών γύρω από αυτό για λίγα δευτερόλεπτα για να δημιουργήσω χαλαρά waves. Έκανα και πάλι πιστολάκι στα μαλλιά για να κάνω ακόμα πιο χαλαρό τον κυματισμό τους και να δημιουργήσω μία ελαφριά κίνηση μέσα στην τρίχα.
- Τέλος, ψέκασα με Moroccanoil Glimmer Shine Spray ώστε να πετύχω ένα λαμπερό και φωτεινό φινίρισμα.

Credits:

Burberry Fall/Winter 2013 Collection
Hair by Neil Moodie for Moroccanoil
Photos by James Mccauley for Moroccanoil

Διαβάστε ακόμα

Get the look: Το χαριτωμένο σινιόν της Emma Stone

Backstage beauty: Φαρδιές, ρομαντικές πλεξούδες στο show Alice+Olivia

Βραβείο για το Moroccanoil Frizz Control