Πώς θα βρείτε το τέλειο nude βερνίκι

Πώς θα βρείτε το τέλειο nude βερνίκι

Η Deborah Lippmann, μία από τις κορυφαίες nail experts, δίνει έξυπνα tips 

Η nude απόχρωση στο mani είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της άνοιξης- και πάντως, μία από τις πιο ασφαλείς επιλογές για chic εμφανίσεις, ανεξάρτητα από τις επιταγές της μόδας κάθε σεζόν.

Αυτό που χρειάζεται, είναι να βρείτε τη σωστή απόχρωση, εκείνη που δένει αρμονικά με τον τόνο της επιδερμίδας σας- και αυτό, ειδικά στα nude βερνίκια, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Deborah Lippmann, μοιράστηκε με το allure.com ορισμένα μυστικά που θα σας οδηγήσουν να βρείτε τον ιδανικό τόνο: «Τα σώματά μας λένε πολλά για τα χρώματα που μας ταιριάζουν αλλά και ποια πρέπει να αποφεύγουμε. Αν, για παράδειγμα, φορέσετε ένα nude που δεν σας ταιριάζει, θα το δείτε αμέσως στο περίεργο contrast που θα κάνει με το περίγραμμα των νυχιών σας. Με άλλα λόγια, θα δείτε πως θα κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο σκούρα ή ελαφρά πιο κόκκινη

Κάποιες φορές, όμως, χρειάζεται να δώσετε μια... δεύτερη ευκαιρία στην απόχρωση που εκ πρώτης όψεως δεν φάνηκε να είναι η σωστή για σας. «Έχω ένα βερνίκι που λατρεύω αλλά δεν μου πάει και τόσο, είπε η Lippmann. Αλλά αν απλώσω μια λεπτή στρώση, την αφήσω να στεγνώσει και συνεχίσω με μια ακόμα λεπτή στρώση, τότε δείχνει μια χαρά».

Διαβάστε ακόμα

Ombre γαλλικό στο show του οίκου Rodarte

Ήρθε: Το Velvet Manicure της Ciaté

Πώς θα κάνετε το τέλειο mani: Tips από τον celebrity nail expert Tom Bachik