Backstage beauty: αυστηρά, σκούρα χείλη στο show του Anthony Vaccarello

Backstage beauty: αυστηρά, σκούρα χείλη στο show του Anthony Vaccarello

O Creative Director της Estée Lauder,Tom Pecheux, δίνει μια αισθησιακή διάσταση σε ένα κλασικό χρώμα

«Αυτή τη σεζόν, το look στο show του Anthony Vaccarello θέλαμε να είναι λιγο πιο αυστηρό», εξήγησε ο διάσημος makeup artist.

Για να το επιτύχει, για να συνδυάσει δηλαδή τον αισθησιασμό που έχουν οι δημιουργίες του σχεδιαστή με το αυστηρό ύφος της συλλογής, ο Pecheux αποφάσισε να εξερευνήσει τις δυνατότητες του burgundy στα χείλη. «Τα σκούρα χείλη είναι ό,τι πρέπει για αυτό το look», είπε καθώς τα γέμιζε με το μολύβι χειλιών Double Wear Stay-in-Place Lip Pencil, Wine της Estée Lauder- στη συνέχεια άπλωσε ένα blend των κραγιόν Pure Color Long Lasting Lipstick, Plum Couture και του Pure Color Vivid Shine Lipstick, Hot Lava.

Για να εξασφαλίσει ματ τελείωμα στα χείλη άπλωσε την διάφανη πούδρα σε σκόνη Lucidity Translucent Loose Powder, Transparent την οποία χρησιμοποίησε και στο υπόλοιπο πρόσωπο. Αν και στα αρχικά του σχέδια ήταν να αφήσει το υπόλοιπο πρόσωπο γυμνό, διαπίστωσε πως χρειαζόταν μια πινελιά στα μάτια, που θα εξισορροπούσε το "σκληρό" χρώμα στα χείλη. Έτσι, αφού άπλωσε ως βάση στο άνω βλέφαρο και κατά μήκος του κάτω βλεφάρου το κραγιόν Pure Color Long Lasting Lipstick, Plum Couture πέρασε από πάνω την γήινη σκιά Pure Color EyeShadow Duo, Vanilla Pods.

Την ίδια ακριβώς λογική όσον αφορά στο χρώμα, ακολούθησε και η manicurist Christina Conrad η οποία χρησιμοποίησε το βερνίκι Pure Color Nail Lacquer, Bitter Sweet και το Fallen Angel, και έδωσε έμφαση στη ρίζα των νυχιών με το ασημί βερνίκι Smoked Chrome (το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά).

Διαβάστε ακόμα

Το Urban Hippie look στο show του Derek Lam για το Φθινόπωρο 2013

Ένα "άτακτο" μολύβι

Κοιμηθείτε ήσυχες!