Backstage beauty: Το αγγελικό πρόσωπο του οίκου Missoni

Backstage beauty: Το αγγελικό πρόσωπο του οίκου Missoni

Ένα μακιγιάζ ήρεμο και ταυτόχρονα δυναμικό, με την υπογραφή της Lucia Pieroni και της MAC

Για την επόμενη σεζόν, η Angela Missoni δημιούργησε μια κολεξιόν όπου τα χαρακτηριστικά prints του οίκου πρωταγωνιστούν σε φόρμες απόλυτα χαλαρές, σε κομμάτια με lounge αίσθηση, «αιθέρια outfits που γλιστράνε στο σώμα, απαλά και οικεία, σαν πασμίνα», όπως τα χαρακτήρησε η δημιουργός τους.

Το μακιγιάζ των μοντέλων ακολούθησε παρεμφερές concept, σε ήρεμους, γήινους τόνους με έναν αδιορατο δυναμισμό στο βλέμμα. Η makeup artist Lucia Pieroni εξήγησε πώς το δημιούργησε:

Αφού ανέμειξε το M·A·C PRO Face & Body Mixing Medium και το Care Blends Essential Oil, το άπλωε σε όλο το πρόσωπο κάνοντας μασάζ. Συνέχισε με το Mineralize Moisture SPF 15 Foundation, που άπλωσε από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω, για να δώσει ομοιομορφία στην επιδερμίδα και λαμπερό τελείωμα. Χρησιμοποίησε την παλέτα M·A·C PRO Concealer Palette μόνο στα σημεία που ήθελε να διορθώσει ατέλειες και άπλωσε την Luna Cream Colour Base ψηλά στα ζυγωματικά, στους κροτάφους, κατά μήκος της μύτης και στο πηγούνι ως highlighter.

Για να δώσει έξτρα διάσταση και λάμψη, άπλωσε το διάφανο Clear Lipglass στα μάγουλα και στο κέντρο του περιγράμματος του άνω χείλους.

Στα μάτια άπλωσε σαν μια πρώτη διάφανη στρώση στο άνω βλέφαρο καθώς και στην κόγχη, το Groundwork Paint Pot και συνέχισε κάνοντας μια γραμμή κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων και στο εσωτερικό των κάτω με το Graphblack Technakohl Eye Liner, το οποίο έσβησε στη συνέχεια κάνοντας καλό blending. Και πάλι χρησιμοποίησε το Clear Lipglass στο άνω βλέφαρο για να δώσει διάσταση και λάμψη στο μακιγιάζ ενώ άφησε γυμνές τις βλεφαρίδες.

Στα χείλη άπλωσε ταμποναριστά το M·A·C PRO Dim Lip Erase, ώστε να "ρίξει" το φυσικό τους χρώμα.

Διαβάστε ακόμα

Backstage beauty: αυστηρά, σκούρα χείλη στο show του Anthony Vaccarello

Τι συμβολίζουν τα αρχικά στο μανικιούρ της Anne Hathaway;

Αντιγράψτε το look: Το νέο-κλασικό ponytail στο show της Margaret Howell