Αντιγράψτε το look: Τα λαμπερά, ολόισια μαλλιά της Mila Kunis

Αντιγράψτε το look: Τα λαμπερά, ολόισια μαλλιά της Mila Kunis

Στην πρεμιέρα της ταινίας Oz the Great and Powerful στο Λονδίνο

Με ένα λαμπερό φόρεμα Alexander McQueen εμφανίστηκε η ηθοποιός στο κόκκινο χαλί της νέας της ταινιας και η celebrity hairstylist Mara Roszak, η οποία επιμελήθηκε το χτένισμά της για λογαριασμό της Moroccanoil, το χρησιμοποίησε ως πηγή έμπνευσης: «Αφού είδα το πανέμορφο φόρεμα της Mila, οραματίστηκα ένα ίσιο, λαμπερό χτένισμα με μία τέλεια χωρίστρα στη μέση» είπε η expert. «Και επεδή το φόρεμα είχε έντονα στοιχεία, ήθελα να κρατήσω το χτένισμα απλό, λαμπερό και μοντέρνο."

Δείτε πώς το δημιούργησε βήμα-βήμα:

- Αρχικά εφάρμοσα το Moroccanoil Treatment στα βρεγμένα μαλλιά της Mila ξεκινώντας από τις άκρες προς τα πάνω . Ένα απαλό, μεταξένιο τελείωμα με μία όψη μοντέρνας λάμψης ήταν απαραίτητα για το χτένισμα.

- Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τη Moroccanoil Round Brush, στέγνωσα τα βρεγμένα μαλλιά φροντίζοντας ώστε οι άκρες να είναι ιδιαίτερα απαλές και ίσιες.
- Τοποθέτησα στην κορυφή και στο πίσω μέρος του κεφαλιού velcro rollers μεσαίου μεγέθους για όγκο και ελαστικότητα.
- Μόλις στέγνωσαν τα μαλλιά, χρησιμοποίησα ένα σίδερο ισιώματος 1" από τη μέση του μήκους ως τις άκρες. Μετά τα ψέκασα με Moroccanoil Glimmer Shine Spray για επιπλέον λάμψη.
- Για την ολοκλήρωση του χτενίσματος, ψέκασα ελαφρώς με Moroccanoil Luminous Hairspray Medium και πήρα λίγο προϊόν και στα δάχτυλά μου, τα οποία πέρασα γρήγορα από τις ατίθασες τριχούλες για να επιτύχω απόλυτα sleek look.

Διαβάστε ακόμα:

Αντιγράψτε το look: Το νέο-κλασικό ponytail στο show της Margaret Howell

Get the look: Το χαριτωμένο σινιόν της Emma Stone

Βραβείο για το Moroccanoil Frizz Control