Κάντο όπως η Dita

Κάντο όπως η Dita

Τρία tips για σούπερ θηλυκό ρετρό μακιγιάζ από την θεά του burlesque

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας σειράς lingerie με την υπογραφή της, η Dita Von Teese αποκάλυψε στο site Ε entertainment τα μυστικά του ξεχωριστού look της.

1. Φλογερά κόκκινα χείλη: Πιστεύω πως το κόκκινο κραγιόν δείχνει υπέροχο σε κάθε γυναίκα, είπε για αυτό το βασικό προϊόν ενός retro-glam μακιγιάζ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την σωστή απόχρωση του κόκκινου για την επιδερμίδα σας. Προσωπικά είμαι μεγάλη φαν των μάτ κόκκινων χειλιών γιατί είναι πιο εύκολο να τα υποστηρίξεις, είναι πάντα κλασικά και πάντα κομψά.

2. Δημιουργήστε έναν ματ "καμβά¨: Μου αρέσει η καθαρή, όμορφη,ματ επιδερμίδα. Είναι πολύ βασική για ένα ρετρό μακιγιάζ, πιστεύω. Προτιμώ να δημιουργώ ένα ματ τελείωμα χρησιμοποιώντας πούδρα.

3. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την συγκεκριμένη εποχή: Η Dita πιστεύει πως ένα από τα μυστικά που έχουν κάνει το στυλ της τόσο χαρακτηριστικό, είναι πως κάθε φορά βρίσκει την κατάλληλη έμπνευση που την βάζει μέσα στο πνεύμα της εποχής. Μου αρέσει να βλέπω πολλές παλιές ταινίες- αυτό πάντα λειτουργεί σε μένα. Εμπνέομαι πολύ συχνά από ταινίες με όμορφα, glamorous κουστούμια. Και λατρεύω τα musicals. Πάντα επιστρέφω σε αυτά τα υπέροχα Technicolor φιλμ με τα απίθανα τραγούδια και χορευτικά.

Διαβάστε ακόμα:

Dita Von Teese: μιλάει στην κάμερα για το άρωμά της (και είναι θεά!)

Η Dita Von Teese παρουσίασε το πρώτο... 3D φόρεμα!

Dita von Teese: Η βασίλισσα του burlesque μιλάει για την πρώτη της fashion συλλογή