Backstage beauty: Ανεπιτήδευτα, απαλά χτενίσματα στο show Blumarine

Backstage beauty: Ανεπιτήδευτα, απαλά χτενίσματα στο show Blumarine

Ο hairstylist James Pecis εξηγεί πώς τα δημιούργησε 

«Για αυτό το show οραματιστήκαμε ένα φρέσκο και αέρινο χτένισμα,» είπε ο James Pecis, «που να έχει μια όμορφη και ελεγχόμενη κίνηση προς τα πίσω. Παρόλο που το look έμοιαζε φυσικό και ανεπιτήδευτο, ήταν ελεγχόμενο, χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα και μία κρυφή ελαστική κλωστή εφαρμοσμένη κάθετα ανάμεσα σε κάποιες τούφες στο πίσω μέρος. Τα μαλλιά φαίνονταν χαλαρά και κινούνταν ελεύθερα καθώς τα μοντέλα περπατούσαν στην πασαρέλα, αλλά παρέμεναν ολόισια μπρος και πίσω χωρίς να πέφτουν στους ώμους.»

Πως δημιουργήθηκε το Look με προϊόντα Moroccanoil:

- «Ξεκίνησα χρησιμοποιώντας μία γενναιόδωρη ποσότητα από το Moroccanoil Curl Defining Cream και το άπλωσα σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών επικεντρώνοντας την προσοχή μου στις ρίζες. Εφάρμοσα προσεκτικά το προϊόν σε κάθε τμήμα των μαλλιών για να εξασφαλίσω μία ελεγχόμενη κίνηση.»
- «Αφού στέγνωσα τα μαλλιά με το πιστολάκι και τα έφερα πίσω από τους ώμους, χρησιμοποίησα ένα χοντρό σίδερο για μπούκλες για ελαφρύ κυματισμό στα μαλλιά, εναλλάσσοντας χωρίστρες για να μοιάζει φυσικό το χτένισμα.»
- «Στα μοντέλα με ξηρά μαλλιά ή άκρες, εφάρμοσα μια μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment από τη μέση έως στις άκρες για να γίνουν πιο απαλά.»
- « Για να πλέξω τα μαλλιά έτσι ώστε να εξασφαλίσω ότι δεν θα πέσουν στους ώμους και ότι θα παραμείνουν ίσια, έκανα μερικά κρυφά κάθετα ζιγκ ζαγκ από κάτω, κατά μήκος της γραμμής τους μέχρι τη μέση. Χρησιμοποίησα μια πολύ λεπτή, όσο μία πετονιά, και ελαστική κλωστή, έτσι ώστε να κινείται με την φυσική κίνηση των μαλλιών.
- Ψέκασα λίγο Moroccanoil Luminous Hairspray Medium στα δάχτυλά μου και το εφάρμοσα κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών στην κορυφή του κεφαλιού για να δώσω όγκο, αλλά και για να κάνω πιο έντονα και διακριτά τα διαφορετικά σκέλη στο χτένισμα. Με αυτό τον τρόπο κατάφερα επίσης να δώσω μία πιο σκληρή υφή σε ένα πιο απαλό χτένισμα δημιουργώντας ένα πιο ρομαντικό ροκ στυλ στο σύνολο.»
- «Ολοκλήρωσα το χτένισμα ψεκάζοντας με το Moroccanoil Glimmer Shine Spray για να δώσω μία ελαφριά και φυσική λάμψη.»

Διαβάστε ακόμα

Backstage Beauty: Sexy βλέμμα στο show του Roberto Cavalli

Lip liner: 2 τρόποι να το φορέσετε

Vampire Facial: Αυτό είναι το treatment- εμμονή στο Hollywood