Mad Men: Μυστικά μακιγιάζ από το πλατώ της σειράς

Mad Men: Μυστικά μακιγιάζ από το πλατώ της σειράς

Η επικεφαλής makeup artist μίλησε στο The Cut

«Οι χαρακτήρες που φορούν βαρύ eyeliner είναι οι γυναίκες που έχουν περισσότερο χρόνο να ετοιμαστούν το πρωί. Δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην εμφάνισή τους. Το eyeliner της Peggy είναι πάντα λίγο πιο πρόχειρο ή πιο βιαστικό γιατί για κείνη σημασία έχει η δουλειά της. Θα δείτε πως είναι κάπως "σπασμένο"» λεει στη συνέντευξή της η Lana Horochowski, επικεφαλής makeup artist της σειράς Mad Men.

«Χρησιμοποιώ υγρό eyeliner - ο,τιδήποτε έχει υγρή μορφή γιατί ταιριάζει με την συγκεκριμένη εποχή. Αποφεύγω το μολύβι. Χρησιμοποιώ τα Eyeliner Stylo του Nars που είναι ιδανικά για αυτό το look. Ξκεινάω από την εξωτερική γωνία του ματιού επειδή με βοηθάει να "σηκώσω" το μάτι σωστά και να βελτιώσω το σχήμα του. Και στη συνέχεια "σέρνω" τη γραμμή μέχρι την εσωτερική γωνία του ματιού.»

Το μυστικό για την υπέροχη επιδερμίδα της Christina Hendrix; «Εχει τόσο όμορφο δέρμα! Είναι αψεγάδιαστο. Κάποιες από μας χρειάζονται λίγο περισσότερο μακιγιάζ αλλά εκείνη είναι από κείνα τα κορίτσια που έχουν την πιο τέλεια επιδερμίδα».

Υπάρχουν μακιγιάζ που οι ηθοποιοί αγαπούν και που μισούν; «Όλες θέλουν να είναι βαμμένες! Δεν θέλουν αυτό το μακιγιάζ που δείχνει σα να είναι άβαφες. Ειδικά όταν πρόκεται για καινούριο μακιγιάζ, είναι κάτι που πάντα τις ενθουσιάζει. Και βέβαια, όσο πιο πολλές βλεφαρίδες τόσο καλύτερα. Λατρεύουν τα fun χρώματα, ειδικά εκείνα που δεν μπορείς να φοράς κάθε μέρα. »