Τάση που λατρέψαμε: Μπλε eyeliner

Τάση που λατρέψαμε: Μπλε eyeliner

Το είδαμε στο show της Mary Katrantzou για την φετινή Άνοιξη και μάθαμε λεπτομέρειες

«Το μπλε είναι ο κόσμος μου. Φανταστείτε ένα τατουάζ με αυτό το μπλε του στυλο, αεροδυναμικό, γραμμικό με ένταση», είπε η makeup artist Val Garland από το backstage της Mary Katrantzou, όπου επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων για λογαριασμό της MAC.

Δείτε πώς δημιούργησε το look βήμα βήμα:

Στο πρόσωπο άπλωσε το φον ντε τεν Mineralize Moisture Fluid SPF 15 και το Mineralize Concealer για να τελειοποιήσει την επιδερμίδα. Σμίλευσε τα ζυγωματικά με την MAC Pro Sculpting Cream, Pure Sculpture .

Στο μακιγιάζ των ματιών ξεκίνησε από τα φρύδια, όπου χρησιμοποίησε το Brow Set , Clear για να περιποιηθεί στο σχήμα τους. Με το μολύβι MAC Pro Chromagraphic Pencil, Marine Ultra έκανε με ακρίβεια μια γραμμή κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων και στο πάνω βλέφαρο, τραβώντας την ελαφρά προς τα έξω και πάνω για να δημιουργήσει αυτό το "γατίσιο" εφέ. Ανέμειξε το Pro Lipmix στην απόχρωση Blue και Crimson και το άπλωσε πάνω από το μολύβι για ένα slick, υπέροχο inky blue τελείωμα.

Κράτησε τα χείλη εντελώς φυσικά, απλώνοντας ταμποναριστά το MAC Lip Conditioner για να τα ενυδατώσει και να δώσει ένα καθαρό, φυσικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα

Η Jennifer Lawrence με νέα-πιο κοντή- κουπ!

Νυφικό μακιγιάζ: Θα δοκιμάζατε smoky eyes;

Mad Men: Μυστικά μακιγιάζ από το πλατώ της σειράς