3 tips για αφέλειες από την Zooey Deschanel

3 tips για αφέλειες από την Zooey Deschanel

Η ηθοποιός δηλώνει εθισμένη στο συγκεκριμένο look

"Θα μπορούσα να πω οτι είμαι εθισμένη στις αφέλειες... Τις έχω εγκαταλείψει για κατά καιρούς για κάποιους ρόλους αλλά δεν νιώθω ο εαυτός μου χωρίς αυτές. Ο κόσμος πλέον με ξέρει ως το κορίτσι με τις αφέλειες" δήλωσε η Zooey Deschanel στο site του Glamour όπου μίλησε για το χαρακτηριστικό της hairstyle.

"Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν 2 χρονών, όπου απέκτησα για πρώτη φορά φράντζα. Έκτοτε έχω αφέλειες σχεδόν συνέχεια. Και πάντα ήμουν αποφασισμένη για το τι ήθελα να κάνω στα μαλλιά μου: μου αρέσουν μακριά. Αν χρειαστεί να τα κόψω- εκτός από τις αφέλειες- νιώθω πως κάνω μια μεγάλη θυσία. Έχω προσπαθήσει να μακρύνω τις αφέλειες κάποιες φορές αλλά δεν κράτησα το μήκος. Πλέον είμαι πολύ συγκεκριμένη για το πώς θέλω να δείχνουν- πάντα λάτρευα το στυλ της Αudrey Hepburn και της Linda Ronstadt αλλά δεν σταματώ να ρωτάω και να μαθαίνω μυστικά.

1. Δεν έχω ίσιες αφέλειες. Στην πραγματικότητα έχω βαριές αφέλειες που ο κομμωτής μου τις κάνει πιο ελαφριές ψαλιδίζοντάς τις. Επειδή τα μαλλιά μου έχουν όγκο, δεν τις ισιώσω- θα ήταν σχεδόν αδύνατον να τις τιθασεύω.

2. Το styling δεν είναι δύσκολο. Η δική μου hairstylist, η Shelley Brien, τις κόβει με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορώ είτε να τις αφήσω να στεγνώσουν φυσικά είτε να τις ισιώσω με το πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα, βάζοντας λίγο προϊόν styling στο τέλος.

3. Όταν δεν έχω χρόνο να κλείσω ραντεβού με κάποιον ειδικό, τις κόβω μόνη μου. Αν υπάρχει κάτι που έμαθα, είναι πως για να κόψεις μόνη σου τις αφέλειες σου, θα πρέπει να κάνεις ντελικάτες κινήσεις. Δεν παιρνεις το ψαλίδι και τις κόβεις- και μην με ρωτήσετε για την τεχνική μου, μια κυρία δεν αποκαλύπτει ποτέ τα μυστικά της!"