Backstage Beauty: Στο show DKNY

Backstage Beauty: Στο show DKNY

Εκτυφλωτικά πορτοκαλί χείλη είναι η πρόταση για την Άνοιξη 2014

Αυτή τη σεζόν το label DKNY κλείνει 25 χρόνια στην fashion industry και η Donna Karan φρόντισε να το γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο, σχεδιάζοντας μια πολύ εντυπωσιακή συλλογή για την Άνοιξη 2014.

Στο catwalk της Νέας Υόρκης ανέβηκε η Rita Ora, ως νέο πρόσωπο του brand, μαζί με τις Karlie Kloss, Shu-Pei Qin και Chanel Iman, οι οποίες ανέδειξαν μια κολεξιόν εμπνευσμένη από το street style των '90s, με κομμάτια σε άσπρο-μαύρο, funky denim, και τολμηρές πινελιές από neon πορτοκαλί και πράσινο του ωκεανού.

Στο μακιγιάζ, η κορυφαία makeup artist της Maybelline New York, Charlotte Willer, "δανείστηκε" το ζωηρό πορτοκαλί των ρούχων και το μετάφρασε σε ένα σούπερ εντυπωσιακό look, με έμφαση στα χείλη, που έδενε άψογα με το πνεύμα της κολεξιόν. Η Willer άπλωσε μια στρώση από το κραγιόν Color Sensational The Vivids, Electric Orange και από πάνω πέρασε το Color Sensational στην απόχρωση On Fire Red, δημιουργώντας μια μοναδική απόχρωση- ιδανικό ταίρι για το πορτοκαλί φόρεμα με το οποίο ανέβηκε στην πασαρέλα η Karlie Kloss, ακριβώς πριν κλείσει το show με την εμφάνισή της η Rita Ora.