Backstage στο show του Marc Jacobs

Backstage στο show του Marc Jacobs

Ατίθασο κούρεμα και θηλυκό μακιγιάζ προτείνει για την Άνοιξη 2014

Los Angeles, surfing, επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας που παίρναμε το ψαλίδι και κάναμε... τους hairstylists του εαυτού μας: στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ο Marc Jacobs πρότεινε έναν συνδυασμό μακιγιάζ- χτενίσματος που ακροβατεί υπέροχα ανάμεσα στην ανεμελιά και τον αισθησιασμό.

Ο makeup artist, François Nars, θέλησε να κάνει τα κορίτσια να δείχνουν περισσότερο ενδιαφέροντα παρά χαριτωμένα, να έχουν "χαρακτήρα" : "Βαριέμαι φρικτά το healthy look" είπε στο style.com καθώς άπλωνε το NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer στο πρόσωπο του μοντέλου. Έδωσε ένταση στα μάτια τονίζοντας το εσωτερικό τους είτε με το Eyeliner Pencil, Kalisté ή το Larger Than Life Eyeliner, Blue Dahlia και για το φινίρισμα έβαλαε μια ιδέα χρώματος στην εσωτερική και την εξωτερική γωνία των ματιών. Τέλος άπλωσε πολλές στρώσεις μαύρης μάσκαρα.

Στα μαλλιά, ο Guido Palau - Creative Consultant της Redken- σκαρφίστηκε το εξής κόλπο ώστε να επιτύχει την ομοιομορφία στο hairstyle που του ζήτησε ο Marc Jacobs: φόρεσε σε κάθε μοντέλο μια ξανθιά περούκα και μετά πήρε ψαλίδι και ξυραφάκι και τα έκοψε δίνοντας αυτό το ασύμμετρο αλλά στρογγυλεμένο αποτέλεσμα.

"Αυτό το look σχεδιάστηκε για τα κορίτσια με ελεύθερο πνεύμα, για αυτά δηλαδή που σχεδιάζει ο Marc. Αυτό το look είναι λίγο punk και αγοριστικο, και γιαυτό κουρέψαμε την περούκα με αυτό το τρόπο. Είναι σα να έχει πάρει η ίδια το ψαλίδι και να έχει κόψει μόνη της τα μαλλιά της, χωρίς να φοβάται τίποτα - όπως είναι το προσωπικό της στυλ", εξήγησε ο Guido.