Ανατροπή στο backstage του οίκου Balmain!

Ανατροπή στο backstage του οίκου Balmain!

Στήθηκε spa για τα μοντέλα! 

Η επόμενη σεζόν θα είναι κατά κύριο λόγο μινιμαλιστική - ειδικά για το show του οίκου Balmain, η Karile Kloss είπε στο style.com την πιο χαρακτηριστική ατάκα: "Μου πήρε περισσότερη ώρα να αφαιρέσω το μακιγιάζ από ό,τι να με βάψουν".

Ο διάσημος makeup artist Tom Pecheux, άπλωσε concealer μόνο όπου ήταν απαραίτητο, γύρισε τις βλεφαρίδες με το ειδικό ψαλιδάκι και άπλωσε πούδρα στο μέτωπο των μοντέλων για να εξουδετερώσει τη γυαλάδα- και αυτό ήταν όλο!

Εκεί που έκανε focus ήταν το skicare: έκανε μασάζ στο πρόσωπο των κοριτσιών με την DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizer και μετά με την Revitalizing Supreme Crème της Estee Lauder, και στο τέλος άπλωσε το Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher, για φυσικά φωτεινό τελείωμα. "Μεταμορφώσαμε το makeup room σε spa", είπε και αποκάλυψε ένα από τα μυστικά της τεχνικής του: "Υπάρχουν 3 σημεία πίεσης στο πρόσωπο: κάτω από τα μάτια, στην εσωτερική γωνία των ματιών και στην αρχή του τόξου των φρυδιών"- και από ό,τι είδαμε, το μασάζ πράγματι έκανε δουλειά!