Μέλλουσες νύφες δείτε αυτό το τέλειο ρομαντικό χτένισμα!

Μέλλουσες νύφες δείτε αυτό το τέλειο ρομαντικό χτένισμα!

Το είδαμε στο show της νυφικής συλλογής της Monique Lhuillier και έχουμε λεπτομέρειες! 

Στην καινούρια συλλογή νυφικών της Monique Lhuillier συνυπάρχουν μοναδικά η θηλυκότητα και ο ρομαντισμός και ο hair stylist, Antonio Corral Calero, Artistic Director της Moroccanoil, δημιούργησε τα ιδανικά χτενίσματα για αυτό το στυλ. Σχεδιάζοντας 6 διαφορετικές εκδοχές της πλεξούδας, ο Corral Calero δημιούργησε ένα κομψό, θηλυκό, ρομαντικό look με μία ενδιαφέρουσα, σύγχρονη, ματ υφή.

«Θέλαμε πάνω από όλα οι κοπέλες να είναι ο εαυτός τους, με σινιόν που είχαν μια ρομαντική, απαλή και παιχνιδιάρικη διάθεση», αναφέρει ο Antonio. «Η προσοχή μας ήταν στην ματ υφή των μαλλιών και στις περίπλοκες λεπτομέρειες κάθε πλεξούδας, χωρισμένα στο πλάι ή στο κέντρο, με ελάχιστο όγκο στην κορυφή».

Πώς δημιουργήθηκε το Look της φωτογραφίας:

- "Αρχικά, άπλωσα Moroccanoil Treatment από τη μέση μέχρι τις άκρες των μαλλιών

- Έπειτα ψέκασα το νέο Moroccanoil Root Boost (προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στις Η.Π.Α.) σε όλο το κεφάλι και ξεκίνησα να τα στεγνώνω χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά μου για να ανασηκώνω, ξεμπερδέψω και διαχωρίσω τις τούφες
- Μόλις τα μαλλιά ήταν τελείως στεγνά, χρησιμοποίησα νέο Moroccanoil Molding Cream για να προσφέρω επιπλέον υφή, κυρίως στην κορυφή.

- Ξεκίνησα χτενίζοντας τα μαλλιά του μοντέλου προς τα πίσω. Χρησιμοποίησα Moroccanoil Luminous Hairspray Medium για να διατηρηθεί ο έλεγχος και να μην «πετάνε» τούφες στο πρόσωπο
- Στη συνέχεια, χώρισα τα μαλλιά σε τρία μέρη: στα δεξιά, στα
αριστερά και πίσω
- Δημιούργησα δύο κοτσίδες τύπου «feather» και μάζεψα το πίσω
μέρος σε αλογοουρά, στην οποία έδωσα λίγο όγκο.
- Έπειτα, τύλιξα τη δεξιά και την αριστερή κοτσίδα γύρω από την
αλογουουρά μέχρι τη μέση της
- Έκρυψα το κάτω μέρος στη βάση του αυχένα με φουρκέτες και
δημιούργησα ένα σινιόν