Ποιο είναι το τέλειο σχήμα για τα νύχια σας;

Ποιο είναι το τέλειο σχήμα για τα νύχια σας;

Tips από τον celebrity nail expert, Tom Bachik

Από τα μαγικά χέρια του περνούν πολλές stars του Hollywood που έχουν αδυναμία στη nail art- βλέπε Jennifer Lopez, Zooey Deschanel, Victoria Beckham, Beyoncé kai Anne Hathaway - ενώ συγχρόνως είναι και ο παγκόσμιος πρέσβυς της L'Oreal Paris στην κατηγορία "νύχια".

Σε πρόσφατη συνεντευξή του, ο Tom Bachik μίλησε μεταξύ άλλων και για ένα θέμα που μας απασχολεί όλες: ποιο είναι το ιδανικό σχήμα για τα νύχια μας αλλά και τι θα πρέπει να προσέχουμε σε σχέση με τα trends.

Πώς βρίσκουμε το ιδανικό σχήμα για τα νύχια μας

"Αν έχετε κοντά νύχια, μια τέλεια λύση είναι να "αντιγράψετε" το σχήμα που έχει η ρίζα των νυχιών σας. Αν είναι πολύ στρογγυλό, το σχήμα σας θα πρέπει να είναι σχετικά στρογγυλεμένο. Αν είναι προς τετράγωνο, και πάλι θα πρέπει να έχετε στρογγυλεμένες γωνίες αλλά μπορείτε να κάνετε ένα πιο τετράγωνο σχήμα, πιο δυνατό. Καθώς μεγαλώνουν τα νύχια σας, θα θέλετε να ισορροπήσετε το σχήμα τους, να δημιουργήσετε ένα κομψό look. Οπότε εκεί απλά στενεύετε το σχήμα, ώστε το νύχι να δείχνει πιο ελαφρύ και φροντισμένο.

Υπάρχουν dont's στο σχήμα των νυχιών;

"Πολλές φορές, ακούω γυναίκες που λένε "Α, τα ακρυλικά είναι τόσο παρωχημένα". Όμως, το θέμα δεν είναι τα ακρυλικά νύχια αλλά πώς τα φοράτε. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα όμορφο, μακρύ νύχι. Αλλά αν τα φορέσετε και τα κάνετε τετράγωνα, τότε θα δείχνουν περίεργα. Έχετε δει αυτά τα ακρυλικά νύχια που μοιάζουν να "πετάγονται" προς τα έξω; Αυτό είναι για μένα don't, γιατί έτσι δεν κολακεύεις το χέρι. Ναι, μπορεί να είναι εντυπωσιακά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι κομψά"