Πώς θα αντιγράψετε τα φρύδια της Cara Delevingne!

Πώς θα αντιγράψετε τα φρύδια της Cara Delevingne!

Tips από την makeup artist που τα επιμελείται

Η Wendy Rowe είναι η makeup artist που έκανε τα trend τα φρύδια της Cara Delevingne ενώ, ανάμεσα στα πολλά και διάφορα που κάνει, είναι και η συνεργασία της με τον οίκο Burberry στη σειρά μακιγιάζ που υπογράφει.

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, εξήγησε πώς επιμελείται τα φρύδια της Cara Delevingne: "Η Cara έχει πολύ σκούρα, έντονα φρύδια από φυσικού της, οπότε κυρίως κάνω focus στο grooming και στο να τα τιθασεύω. Μερικές φορές τα επιμηκύνω ελαφρώς στις άκρες για να δημιουργήσω ένα ωραίο σχήμα, ώστε να μην τελειώνουν απότομα. Και πάντοτε ολοκληρώνω το grooming ψεκάζοντας λίγη λάκ Elnett σε ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα. Η λακ είναι η καλύτερη λύση για να τιθασεύσετε τα φρύδια σας και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Αν δεν έχετε τα φρύδια της Cara, αλλά θέλετε ένα παρεμφερές look, είναι καλύτερο να δουλέψετε με ό,τι διαθέτετε. Αν δεν είναι σκούρο το χρώμα τους μπορείτε να περάσετε μια καφέ μάσκαρα για να τους δώσετε ένα πιο σκούρο τόνο. Αν δεν έχετε πλούσια φρύδια, μην προσπαθήσετε να τα δημιουργήσετε με μολύβι- το αποτέλεσμα δείχνει εντελώς αφύσικο.

Επίσης, αποφύγετε τις σκιές γιατί συνήθως "κολλάνε" πάνω στην επιδερμίδα και δημιουργούν ένα block χρώματος που μοιάζει σα να είναι ζωγραφισμένο. Σας προτείνω να τα γεμίσετε με ένα προϊόν που να έχει κρεμώδη υφή και πάντα να το απλώνετε με κοφτές κινήσεις, ακολουθώντας τη φορά των φρυδιών. Το αποτέλεσμα είναι διάφανο και δείχνει πιο φυσικό."